03. rujan 2018.

Hrvatski pametni telefon NOA N10 dobio nagradu EISA Best Buy Smartphone

Pametni telefon NOA N10 hrvatske tvrtke Hangar18 iz Koprivnice dobio je nagradu EISA Best Buy Smartphone 2018-2019. koju je 1. srpnja primio Mario Kralj, vlasnik i direktor tvrtke Hangar 18, na EISA Awards gala večeri u Kempinski Bristol hotelu u Berlinu u Njemačkoj.

NOA pametni telefon već drugu godinu za redom osvoja EISA nagradu Best Buy Smartphone što potvrđuje da je prepoznat kao provjeren i kvalitetan brend. NOA N10 je flagship, odnosno top model za 2018.. a korisnicima predstavlja najbolji omjer dobivenog za cijenu prema; dizajnu, ugrađenim komponentama, funkcionalnosti i performansi. Posebnost NOA N10 pametnog telefona je dvostruka stražnja kamera od 16 MP/16 MP s najnovijim Dual Sony IMX 499 senzorom. Pomoću oversampling tehnologije stvara fotografije od čak 96 MP. N10 podržava Face ID, Face Beauty funkcionalnosti te ima implementiranu DTS sound tehnologiju za poboljšanje zvuka…

Uz smartphone NOA, nagradu za najbolji pametni telefon dobio je Huawei P20 Pro, Honor 10 je dobio nagradu za lifestyle smartphone, dok je Nokia 7 Plus proglašen dobitnikom nagrade consumer smartphone.

EISA (Expert Imaging and Sound Association) je globalna organizacija koja ima članove u 30 zemalja iz Europe, Australije i SAD-a, Kanade, Japana, Indije i Kine.