Aktualno
StoryEditor

Hrvatski potrošači Sana hummus proglasili proizvodom godine

13. Veljača 2018.

Zdrave delikatese koje spajaju mediteransku kuhinju i okuse začina iz raznih dijelova svijeta osvojile hrvatske potrošače.

- Pobjeda u ovogodišnjem odabiru proizvoda godine za nas je veliko priznanje. Inspiracija od početka rada naše tvrtke je uživanje u hrani odličnog okusa koja je kvalitetna i daje dobar osjećaj, a Hummus je upravo to. Jako nam je drago što se i naši potrošači tako osjećaju i vole Sana Hummus, navela je direktorica poduzeća Silvija Repić, te nam detaljnije pojasnila zašto brojni ljubitelji kažu da je hummus najbolji namaz na svijetu.

Sana hummus, namaz od slanutka i sezama, vrhunsko je gourmet iskustvo. Izuzetnog je okusa i kvalitete, spravljen isključivo od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi. Zbog svoje visoke nutritivne vrijednosti i ugodnog blagog okusa, hummus je prozvan i najzdravijim namazom na svijetu.

>>>Novih 15 zdravih trendova u 2018.

Svi proizvodi imaju europski vegetarijanski certifikat, certifikat o bezglutenskim namirnicama te košer i halal certifikate.

Posebnost Sana hummus namaza je u njegovoj punoći okusa te iznimnoj mazivosti, a dostupan je i u kombinaciji s raznim dodacima poput bučinih sjemenki, čilija, zelene paprike, i cijelih zrna slanutka. Sana hummus s bučinim sjemenkama spaja tradicionalne okuse Hrvatske s ovim internacionalnim jelom.

Ovo tisućljetno jelo Mediterana i Bliskog istoka jede se u svako doba dana i u svim prilikama.

- Hummus je odmah spreman za jelo kao samostalan obrok ili prilog. Odličan je kao namaz na kruhu, dip uz povrće i grickalice, ali i kao dodatak salatama te u pripremanju raznih jela. Dodatkom bučinih sjemenki hummusu dobili smo prepoznatljivi "domaći“ okus koji su hrvatskim potrošačima jako svidio, rekla je Silvija Repić.

>>>Nutricionistkinja Lada Šnajder: Dug život i dobro zdravlje započinju s tanjurom

Hummus ima izvrsne nutritivne karakteristike, niskog je glikemijskog indeksa, nema masnoća životinjskog porijekla, namaz je bez kolesterola i hidrogenirane biljne masti te ima optimalni omjer bjelančevina, ugljikohidrata i zdravih biljnih masnoća. Svi proizvodi imaju europski vegetarijanski certifikat, certifikat o bezglutenskim namirnicama te košer i halal certifikate.

Sana delikatese namijenjene su svima koji cijene svoje zdravlje i vole jesti ukusno.

Ovo mlado poduzeće primjer je uspješne poduzetničke priče koje kvalitetom svojih proizvoda, ali i usluge pokazuje da je novim i inovativnim proizvodima moguće osvojiti srca hrvatskih potrošača, ali i vrhunskih chefova. Kroz razvoj novih proizvoda koje su predstavili tržištu poput Tahini sezamove paste, Čipsa od jabuke s čokoladom te premium začina za hotele i restorane možemo samo reći da jedva čekamo vidjeti što će nam novo pripremiti.

>>>Kovrčavi kelj bogat vitaminima sve češće je glavno jelo

- Pozivamo ljubitelje ukusne i zdrave hrane da Sana Hummus potraže u trgovačkim centrima, probaju proizvode i provjere zašto su hrvatski potrošači baš Sana Hummus proglasili proizvodom godine. Pobjeda nam je dala dodatnu potvrdu da idemo u pravom smjeru te da je kvaliteta Sana Hummusa prepoznata baš onako kako smo se i mi osobno u Hummus zaljubili, zaključuje Silvija Repić.

Sana proizvodi dostupni su u hladnjacima svih većih trgovina u Hrvatskoj. Maloprodajna cijena Sana Hummusa je od 21 do 24 kune za pakiranje od 250 g. Više informacija o proizvodima potražite na www.sana-delikatese.hr i https://www.facebook.com/sana.delikatese.

 

23. travanj 2024 08:50