Aktualno
StoryEditor

HTZ-ov spot Ambasadori hrvatskog turizma osvojio Travel Video Awards

10. Travanj 2018.

Promotivni video Hrvatske turističke zajednice (HTZ) "Ambasadori hrvatskog turizma" osvojio je u Las Vegasu nagradu "Travel Video Awards" u kategoriji najboljih video-uradaka turističkih organizacija, a publika ga je proglasila najboljim turističkim spotom 2017., izvijestili su u utorak iz HTZ-a.

>>>HTZ pokreće suradnju s Lonely Planetom i TripAdvisorom, traži direktore predstavništava

Promotivni video "Ambasadori hrvatskog turizma" sniman je na raznim lokacijama u Hrvatskoj, a u njemu je sudjelovalo deset poznatih sportaša i umjetnika, među kojima su Luka Modrić, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić, Mateo Kovačić, Dejan Lovren, Dario Šarić, Marin Čilić, 2Cellos, Maksim Mrvica i Zrinka Cvitešić.

Promotivnim se uratkom, smatraju u HTZ-u,  Hrvatsku dodatno pozicionira na međunarodnom tržištu kroz poznate i uspješne ličnosti, a osim poznatih hrvatskih destinacija video promovira i ostale oblike hrvatske turističke ponude, poput kulturne i povijesne baštine, eno-gastronomije, aktivnog odmora, nautike, prirodnih ljepota i drugih segmenata hrvatskog turizma.

>>>TV HTZ odabralo pet marketinških i dvije PR agencije

Direktor HTZ-a Kristjan Staničić ističe da je nagrada potvrda kako HTZ kreira vrhunske promotivne sadržaje koji su međunarodno prepoznati i prihvaćeni.

19. travanj 2024 13:27