Aktualno
StoryEditor

Huawei osvojio EISA nagradu Najbolji smartphone godine za P20 Pro

15. Kolovoz 2018.

Huawei P20 Pro dobio je nagradu EISA Best Smartphone 2018-2019 Europskog udruženja slike i zvuka (EISA), grupe koja obuhvaća 55 najcjenjenijih časopisa potrošačke elektronike u svijetu. P20 Pro nagrađen je za kvalitetu, dizajn i izvedbu, što je šesta godina zaredom da je EISA prepoznala Huawei.

- Za nas je najvažnija nagrada stvaranje proizvoda koji korisnicima omogućuju uživanje i zabavu uz fotografiju pametnih telefona. HUAWEI P20 Pro pruža mnoštvo značajki za fotografiju kako bi omogućio korisnicima fotografiranje i dijeljenje trenutaka koji im najviše znače, izjavio je Li Changzhu, potpredsjednik Handset Business za Huawei Consumer Business Group.

>>>Čak ni zabrana u SAD-u nije mogla spriječiti globalni rast Huaweija

EISA je proglasila Huawei P20 Pro najboljim pametnim telefonom godine jer je “najnapredniji, najinovativniji, kao i tehnološki najprestižniji pametni telefon” dodavši kako je Huawei P20 Pro “savršeni pomoćnik za sve korisnike mobilnih telefona i pokretač novih trendova na području mobilne fotografije”.

Trostruka Leica kamera na Huawei P20 Pro ima najveći broj piksela među svim fotoaparatima pametnih telefona na tržištu danas te, osim toga, podržava i 3x optički zum, 5x hibridni zum, kao i inovativne značajke uključujući HUAWEI AIS (AI stabilizaciju slike).

Elegantan dizajn Huawei P20 Pro uređaja ima gotovo nepostojeći okvir te dolazi u svim bojama gradijenta. Zahvaljujući prvom čipsetu s umjetnom inteligencijom na svijetu, pametni telefon pruža brzo i besprijekorno korisničko iskustvo, dok glavne značajke omogućuju izvrsno iskustvo snimanja u uvjetima lošeg osvjetljenja, što ga čini jednim od rijetkih uređaja koji mogu snimiti fotografije s dugom ekspozicijom savršeno jasno bez korištenja tronošca, upravo zahvaljujući AIS tehnologiji. Osim toga, baterija od 4000 mAh kategorizira Huawei P20 Pro kao pametni telefon s najvećim kapacitetom baterije na tržištu. Prema EISA zaključcima, Huawei P20 Pro je “dobitna kombinacija snažnog hardvera, optike te savršene izrade i dizajna u jednom”.

>>>Huawei preskočio Apple u prodaji smartphonea u svijetu

Članovi EISA-e uključuju stručne medije diljem cijelog spektra potrošačke elektronike iz 27 zemalja, a svaki član pridonosi jednoj ili više EISA-inih šest stručnih skupina - fotografija, mobilni uređaji, Hi-Fi, audio kućno kino, video kućno kino te elektronika u automobilima. Te stručne skupine svake godine imenuju proizvode koje smatraju najboljim izvođačima u svakoj od navedenih stručnih skupina. Nominacije se zatim prezentiraju na EISA-inom AGM-u, gdje članovi provode dubinsku raspravu prije glasovanja za pobjednika svake kategorije.

Dodjela nagrada je 31. kolovoza u Berlinu.

Honor 10 dobio nagradu ‘EISA Lifestyle Smartphone 2018 – 2019’ 

EAIS-inu nagradu dobio je i Huaweijev telefon Honor 10 iz nižeg cjenovnog ranga. EISA je pohvalila Honor 10 za „najinteligentniji sustav kamera na tržištu“ i napredan „AI software koji prilikom fotografiranja prepoznaje i prilagođava postavke za čak 500 životnih situacija“. EISA je također komentirala „zapanjujući aluminijski okvir i stakleni dizajn pozadine Honora 10 – dostupnog u četiri elegantne boje“.

>>>EHA proglasila Huawei P20 Pro najboljim pametnim telefonom 2018.

Nakon samo tri mjeseca od predstavljanja u Kini i dva mjeseca od globalnog predstavljanja u Londonu, Honor 10 prodan je u više od tri milijuna primjeraka.

Honor 10 dobio je više od 10 priznanja IT medija, kao što su Editor’sChoice award Android Headlinea, Wiredova Best mid-range smartphone; Tech Radar ga je proglasio Best Smartphoneof 2018, Android Central mu je dodijelio Best $400 Phone i ChoiceAward, a Pocket-Lint Best Smartphone 2018.

18. travanj 2024 18:15