Aktualno
StoryEditor

FOTO: Hyundai u proljeće 2018. otvara svoj najveći prodajni i servisni centar u Hrvatskoj

09. Lipanj 2017.
Piše:
Sanja Mikolčević Petrušić

Hyundai Hrvatska, generalni distributer za Hyundai, danas je u svom budućem sjedištu na zagrebačkom Jankomiru najavio da će u proljeće 2018. na toj lokaciji otvoriti najveći prodajni i servisni centar koji će postati središnja lokacija za Hyundai. Posjet delegacije Hyundai Motor Europe (HME)  na čelu s Thomasom Schmidom, starijim izvršnim dopredsjednikom, podsjetio je na povijest Hyundaia koji ove godine slavi 50. rođendan.

>>>HOK i Hyundai potpisali ugovor ‘bez sitnih slova’

U zadnje dvije godine, od lipnja 2015., Hyundai Hrvatska ima odlične rezultate i povjerenje kupaca, istaknuo je predsjednik Uprave Lovre Živković.

- Ove godine Hyundai puni 50 godina postojanja, a do 2021. želi biti azijski broj 1 u Europi. U Hrvatskoj smo u relativno kratkom vremenu postigli jako puno, počeli smo kao mreža ovlaštenih Hyundai partnera, a sada je taj ciklus došao kraju i u proljeće slijedeće godine na ovom prostoru imat ćemo novi centar – rekao je Živković.

Thomas Schmid iz Hyundai motor Europe istaknuo je kako je jako zadovoljan rezultatima Hyundai Hrvatska, te istaknuo kako će izbaciti novih 30 modela u slijedeće 4 godine.

- Hyundai je šesti brend u svijetu, najbrže rastući kumulativni brend, u 50 godina pretendira na glavnu poziciju azijskih brendova u Europi – dodao je Schmid.

27. travanj 2024 23:45