Aktualno
StoryEditor

HZMO: Prodajom 39 stanova namjerava prikupiti 3,8 milijuna kuna

08. Rujan 2018.

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje (HZMO) oglasio je ovog tjedna prodaju 39 vlastitih stanova kojom namjerava prikupiti najmanje 3,8 milijuna kuna.

Za Zavod to nije neki veliki novac, ali rukovoditelji na čelu ravnateljem Josipom Aladrovićem mudro misle da svaka kuna dobro dođe. Stanovi su na području Pregrade, Pakraca, Zlatara i Koprivničko-križevačke županije, u vlasništvu su HZMO-a u cijelosti i prodaju se prema načelu ‘viđeno-kupljeno‘, a mogu se razgledati određenim danima ili prema dogovoru.

>>>Željko Garača: Bez 2. mirovinskog stupa javni dug bio bi upola manji, a mirovine veće

Početne prodajne cijene su primamljive, počinju već od 25 tisuća kuna za stanove u Lepavini, a kreću se do 227 tisuća kuna za stan u Zlataru. Zainteresirani za dražbu mogu se javiti HZMO-u do 9. listopada.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

25. travanj 2024 11:07