Aktualno
StoryEditor

Imenovanja: Dvostruko menadžersko pojačanje za Mazars Cinotti

26. Travanj 2018.

Mazars Cinotti je pojačao svoj tim s dva stručnjaka - Vladimirom Nolom  i Ivom Marjanović Kavanagh.

Vladimir Nol ima višegodišnje menadžersko iskustvo rada u poreznom odjelu Big Foura te je jedan od vodećih stručnjaka za pitanja poreza na dohodak i doprinosa, posebno za pitanja prekograničnih kretanja radnika i povezana porezna i migracijska pitanja. Tijekom karijere je bio zadužen za optimiziranje poreznog položaja poduzeća i fizičkih osoba u zemlji i inozemstvu.

[caption id="attachment_337756" align="aligncenter" width="669"] Vladimir Nol, Foto: Saša Cetković[/caption]

Iva Marjanović Kavanagh ima višegodišnje menadžersko iskustvo u reviziji velikih klijenata u FMCG sektoru, poljoprivredi i uslugama. Radila je na IFRS revizijama konsolidiranih financijskih izvještaja poduzeća koja kotiraju na burzi u zemlji i inozemstvu. Aktivan je predavač na Hrvatskom institutu za financije na temu računovodstvenih standarda (MSFI i HSFI) te koautorica knjige ‘Mazarsov HSFI priručnik‘. Također posjeduje licencu za ovlaštenog i internog revizora.

[caption id="attachment_337755" align="aligncenter" width="670"] Iva Marjanović Kavanagh, Foto: Saša Cetković[/caption]

Mazars je jedna od vodećih revizor­skih kuća u svijetu, specijalizirana za us­luge revizije, računovodstva te poreznog i fi­nancijskog savjetovanja. Posluje u 86 zemalja, zapošljava više od 20.000 ljudi i ostvaruje 1,5 milijardi eura prihoda.

24. travanj 2024 00:16