Korona i biznis
06. rujan 2019.

INA i Hrvatski nogometni savez obnovili sponzorsku suradnju

Potpisivanjem sponzorskog ugovora između Ine i Hrvatskog nogometnog saveza ponovno je uspostavljena suradnja koja je započela još 2013. godine, a ovim ugovorom INA je postala Službeni dobavljač goriva hrvatske nogometne muške A reprezentacije.

- INA je jedna od vodećih hrvatskih kompanija, a naša nogometna vrsta među najboljima na svijetu, stoga je prirodno da i naši reprezentativci razdaljine svladavaju zahvaljujući Ininom vrhunskom Class Plus gorivu. Ponovno uspostavljanje partnerstva Ine i HNS-a predstavlja spoj dokazano najboljih i ne sumnjamo da će i rezultati koji tek slijede to potvrditi, izjavio je Sándor Fasimon, predsjednik Uprave Ine.

- Zahvaljujem g. Fasimonu i rukovodstvu Ine na povjerenju koje su nam ponovno iskazali. Hrvatska je druga reprezentacija svijeta, a da bismo mogli i dalje stremiti takvim rezultatima i razvijati hrvatski nogomet, ključno je imati jake strateške partnere kao što je INA. Stoga nam je drago što je i INA uz nas na putu do Europskog prvenstva, izjavio je Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

INA se kroz godine dokazala kao tradicionalni partner brojnih sportaša i raznovrsnih sportskih manifestacija, a suradnja s HNS-om za Inu oduvijek je bila od posebnog značaja.