Aktualno
StoryEditor

Influencerica Ella Dvornik otkriva koji joj je sljedeći veliki pothvat u poslovnom planu

23. Ožujak 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=PI3jp0lz8XI

Ellu Dvornik prvi smo puta upoznali u jednom od prvih hrvatskih reality emisija, Dvornikovi, gdje se predstavila kao buntovna kćer poznatog pjevača Dine Dvornika. Put ju je zatim odveo u manekenske vode, kratko vrijeme bavila se pjevanjem, a zatim je otišla u inozemstvo gdje je izgradila karijeru influencerice i upoznala današnjeg supruga, britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea, a iz te se ljubavi rodila kćerkica Balie Dee.

Njezin Instagram profil prati 318 tisuća ljudi, vlog na YouTubeu ima 45,794 pratitelja, dok je na Facebooku lajka 351,202 fana.

U specijalnom prilogu Lider trend donosimo veliki intervju s Ellom Dvornik koja iz tjedna u tjedan zabavlja naciju nastupajući u HTV-ovoj emisiji ‘Zvijezde pjevaju‘ s partnerom Goranom Boškovićem.

Iako fotografije supruga i kćerke Balie Dee često objavljuje u svojim statusima na društvenim mrežama, u intervjuu za Lider trend ističe kako joj je privatnost bitna te da ne bi voljela svoje voljene izložiti nekom većem projektu poput reality showa. Međutim, doznajemo što je sljedeće u biznis planu svestrane Elle.

- Planiram se baciti u izradu vlastitih proizvoda. Nekako mi to najviše nedostaje u svemu ovome. Već sam se okušala s nekim drugim brendovima i jako sam zadovoljna rezultatima, pa se nadam da će me život odvesti u tom smjeru.

Zašto je Ella Dvornik najgori neprijatelj samoj sebi i koliko bloger u Hrvatskoj može zaraditi pročitajte u velikom intervjuu u prilogu Lider Trend, koji dolazi uz novi broj digitalnog i tiskanog Lidera.

19. travanj 2024 03:39