Aktualno
StoryEditor

Innobiz - Inovacijska radionica za sve sudionike konferencije 4. industrijska revolucija

21. Svibanj 2019.

Svi sudionici Liderove konferencije 4. industrijska revolucija, koja se održala u petak u zagrebačkom Branimir Centru, imaju priliku sudjelovati i u radionici naziva Innobiz-Ideacija inovativnog poslovnog poduhvata temeljenog na tehnologijama platforme Industrija 4.0 koja se održava 30. svibnja u Algebra Labu u Ilici 242.

Radionica ideacije inovativnog poslovnog pothvata odvija se kao dvosatno interaktivno događanje na kojemu sudionici okupljeni u timove prolaze kroz inovacijski proces, od njegove ideacije pa sve do konceptualizacije moguće komercijalizacije. Savladavanje metodološkog pristupa korištenog na radionici kroz pripremljene materijale, kao i generirane ideje i rezultati mogu predstaviti dodanu vrijednost sudionicima u smislu potencijalne praktične primjene istih i u vlastitim organizacijama.

Radionicu vode i moderiraju Ernest Vlačić i Ivana Conjar.

Prijava na radionicu je u sklopu konferencijske prijave, a članovi tima koji na radionici budu prezentirali najbolji prijedlog/ideju osvojit će vrijednu nagradu - prisustvovanjem na jednom odabranom modulu ALGEBRINOG e-leadership MBA programa.

20. travanj 2024 05:19