Aktualno
StoryEditor

InnovMatch - inovativni pristup rješavanju današnjih poslovnih izazova

21. Kolovoz 2017.

InnovMatch je projekt koji za cilj ima inovativnim tvrtkama, startupima, programerima, poduzetnicima i studentima iz cijele Srednje i istočne Europe omogućiti rješavanje određenih poslovnih izazova te im zahvaljujući SAP Cloud Platform pomoći otkriti nove poslovne vrijednosti za korisnike. „Suradnja i inovativnost su u digitalnoj ekonomiji glavni temelji uspješnog poslovanja. Siguran sam da ćemo s našim klijentima, našom najmodernijom tehnologijom i inovativnom snagom poduzetničkog ekosustava u regiji Srednje i istočne Europe izgraditi rješenja koja uistinu mijenjaju poslovanje", izjavio je Simon Kaluža, direktor tvrtke SAP za Srednju i istočnu Europu, stoji u propćenju.

>>>Ana Barjašić: Najbolji novac za startupove dolazi od klijenata, a ne od investitora

Projekt traje dvije godine tijekom kojih je predstavljeno više od 60 prijavljenih radova čija su rješenja postala dio realnog poslovanja. InnovMatch 2017 ponosno su podržali SAP.io, Techstars i Start up Focus.

Partneri dijele svoje poslovne slučajeve

U ovom trenutku pet tvrtki iz različitih industrija i pet različitih zemalja Srednje i istočne Europe prihvatilo inovativni pristup poslovanja budućnosti, otvarajući i pozivajući zajednicu da pomogne u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva izgradnjom najsuvremenijih inovativnih aplikacija kroz SAP Cloud Platform. Partneri koji sudjeluju sa svojim poslovnim slučajevima su: Atlantic Grupa iz Hrvatske, GoodAI iz Slovačke, Sportina iz Slovenije, EuroCash iz Poljske i Selgros iz Rumunjske.

Pozivamo inovativnu snagu poduzetničkog ekosustava Srednje i istočne Europe

InnovMatch je otvoren svakoj osobi sklonoj inovativnom načinu razmišljanja iz Srednje i istočne Europe koji želi koristeći najnoviju tehnologiju, izgraditi pametno poslovno rješenje. Pozivamo inovativne Big data analitičare, kao i prediktivne analitičare ili one u realnom vremenu te one s idejama iz područja strojnog učenja, IoT-ja i drugim idejama, kao i startupe iz zemalja Srednje i istočne Europe, da sudjeluju na InnovMatch 2017. „Ako je vaš veliki san riješiti jedan od najznačajnijih poslovnih izazova današnjice, pridružite nam se u zajedničkoj izgradnji inteligentne budućnosti", poziva Simon Kaluža, iz tvrtke SAP CEE.

>>>Singapurski startup preko Visa kartice lansira bitcoin u stvarni svijet

Sudionici će biti opremljeni svim potrebnim znanjima i alatima za izgradnju i skaliranje svojih ideja u pravo rješenje i izravnu vezu s pravim poslovima. Osim toga, na završnom regionalnom događaju osiguran je novčani fond od 15.000 eura novčanih nagrada za tri sudionika s najboljim poslovnim rješenjima. Glavni pobjednik InnovMatcha osvojit će i putovanje u Berlin kako bi posjetio brzorastući ekosustav startupova i inovatora oko SAP.io i Techstarsa.

Kako se prijaviti na InnovMatch?

Ako imate odvažnu ideju i viziju kako tu ideju pretvoriti u poslovno rješenje pozivamo vas da se prijavite za rješavanje poslovnog slučaja nekog od naših partnera, ili s vlastitom poslovnom idejom, slanjem videozapisa u kojem je objašnjeno njihovo rješenje/proizvod. Svi poslovni slučajevi predstavljeni su na web stranici innovmatch.com.

Prijave će biti ocijenjene na dvije razine:

Svakog tko se prijavi za rješavanje specifičnog poslovnog slučaja nekog on naših partnera ocjenjivat će žiri kojeg čine partneri i predstavnici SAP-a. Žiri će procijeniti potencijal prijave pri rješavanju konkretnih poslovnih slučajeva za partnera. Pobjednik ove prve faze osvaja godinu dana potpunog korištenja SAP Cloud platforme i ulaznicu na završni regionalni događaj. Startupove koji se prijavljuju vlastitom poslovnom idejom ocijenit će predstavnici SAP-a, a finalisti će biti pozvani na završni regionalni događaj.

Na završnom regionalnom događaju predstavnici SAP-a, SAP.io i Techstars-a ocijenit će najbolju upotrebu platforme SAP Cloud za rješavanje poslovnih izazova. Glavni pobjednik dobit će novčanu nagradu i putovanje u Berlin.

17. travanj 2024 17:14