Aktualno
StoryEditor

Inter-Net organizira jednodnevnu edukaciju o naprednim serverskim tehnologijama i zaštiti podataka

20. Ožujak 2018.

Optimizacija procesa kroz nove tehnologije, modernizacija i unaprjeđenje poslovanja, cilj je svake tvrtke, neovisno o njenoj veličini. Informatičke usluge i potporu korisnicima tvrtka Inter-Net pruža već 26 godina, a kroz najnoviju edukaciju koja će se održati 12. travnja u Zagrebu, želi srednjim i velikim tvrtkama prezentirati nove ideje i rješenja.

Moderna serverska tehnologija Cisco UCS blade

Organizacija jednodnevnog predavanja bit će posvećena upravo tome – pružanju informacija budućim suradnicima i klijentima. Posjetitelji će moći poslušati nekoliko predavanja na temu nove moderne serverske tehnologije Cisco UCS blade i informirati se o zaštiti podataka u modernom datacentru.

Cisco UCS blade serverski sustav moderna je serverska tehnologija koja može izgraditi, modernizirati ili proširiti postojeći datacenter koji tvrtka koristi. Stručnjaci u tom području približit će potencijalnim klijentima zašto je dobro koristiti Cisco UCS blade servere, koje benefite oni donose te kako je moguće smanjiti troškove održavanja datacentara.

Kroz najnoviju edukaciju koja će se održati 12. travnja u Zagrebu, Inter-Net želi srednjim i velikim tvrtkama prezentirati nove ideje i rješenja.

Također, kroz predavanja će se prezentirati i načini kako se može pojednostaviti administracija te upravljanje datacenter serverskim, mrežnim i diskovnim sustavima.

>>>GDPR: ‘Deadline’ za primjenu se bliži, jeste li spremni?

Uz serverske sustave, predavanja će se baviti i backupom i zaštitom podataka, brzim oporavkom i disaster recovery opcijama korištenjem Veeam tehnologije u suradnji sa Cisco infrastrukturom.

Inter-Net će između ostalog, održati i predavanje temeljeno na stvarnom sustavu kojeg su izradili za tvrtku s 1500 zaposlenih i 170 lokacija diljem Hrvatske.

Jednodnevna edukcija pružit će najnovije trendove u izgradnji datacentara, zaštiti podataka, a polaznici će saznati kako je moguće pojedine probleme rješiti u praksi.

19. travanj 2024 09:58