Aktualno
StoryEditor

Investirajte u BCI suvremeni uredski prostor s osiguranim prihodima

27. Lipanj 2019.

Tržište uredskih prostora u Zagrebu vrlo je aktivno na tržištu komercijalnih nekretina, posebno u segmentu uredskih prostora te je i dalje je na meti domaćih i stranih investitora.

U drugoj polovici 2018. godine ukupna kvadratura uredskih prostora u Zagrebu iznosila je oko 1.34 milijuna m², a svega 45% su uredi A klase za kojima je ujedno i najveća potražnja. Također, zabilježena je znatna potražnja za uredima većim od 500 m², kojih najviše i nedostaje na tržištu.

Kada govorimo o stopi nepopunjenosti uredskih prostora u Zagrebu, ona iznosi 4.5%, a prosječne cijene zakupa su stabilne te u prime uredskim prostorima iznose €14-15/m² mjesečno (bez PDV-a).

Business Center International – suvremeni uredski prostori

Jedna od poželjnijih poslovnih zgrada u Zagrebu je BCI - Business Center International, zgrada izgrađena 2006. godine, moderne arhitekture s vrhunski opremljenim uredskim prostorima A klase. Smještena je u samom središtu poslovnog dijela grada Zagreba, na križanju Miramarske ulice i Ulice grada Vukovara.

U neposrednoj blizini BCI-a na ovoj atraktivnoj lokaciji nalaze se mnoga hrvatska trgovačka društva, međunarodne korporacije, državne i gradske institucije, veleposlanstva, banke, osiguravajuće kuće, taxi stajališta, rent-a-car, hoteli i restorani. Lokacija je izvrsno povezana s gradskim prijevozom.

Colliers International Vam nudi dva kata uredskog prostora A-klase (1.650,76 m²), uz mogućnost kupnje i samo jednog kata u BCI poslovnoj zgradi. Popunjenost navedenih uredskih prostora je 95% s godišnjim prinosima od 5 - 6%.

Pošaljite nam iskaz interesa za kupnju uredskog prostora u BCI poslovnoj zgradi na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 7. srpnja 2019.

Kontaktirajte nas za više informacija ili posjetite našu službenu web stranicu s detaljnim opisom navedenih uredskih prostora.

Kontakt podaci: Colliers International Hrvatska, Slovenija & BiH Petrinjska 3, Zagreb 01 4886 280 Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. www2.colliers.com

17. travanj 2024 20:27