Aktualno
StoryEditor

Iva Belé održala radionicu o ravnoteži poslovnog i privatnog života

29. Travanj 2018.

Trenutak u kojem počnemo razmišljati kako bismo trebali uravnotežiti privatni i poslovni život je najčešće onaj u kojem naše tijelo signalizira da smo pretjerali s radom i obavezama. Signali mogu biti različiti, od osjećaja stresa, probadanja, glavobolje… Što dulje te znakove ignoriramo oni postaju jači. Ovakve simptome je moguće preduhitriti ukoliko na vrijeme počnemo koristiti neke od alata.

Za članove Kluba obiteljskih tvrtki Iva Belé, CEO i osnivačica Iva Belé Success Concepta, održala je radionicu pod nazivom ‘Ravnoteža poslovnog i privatnog života‘, na kojoj je polaznicima prenijela alate kojima mogu uspostaviti ravnotežu u životu i upravljati svojim vremenom.

>>>Infografika: 7 koraka do savršene ravnoteže između privatnog i poslovnog života

Iva Belé Success Concept potiče pojedince i tvrtke da aktiviraju svoju svrhu, ciljeve i unutarnje snage, kroz treninge, mentorstvo i motivacijske govore. Koncept kombinira metodologiju i 20-godišnje menadžersko iskustvo, omogućujući kod polaznika trenutne promjene i brzu implementaciju.

Uz to Iva Belé je poslovni savjetnik top menadžera uspješnih tvrtki, koje žele osnažiti načelima uspjeha te ostvariti jedinstvenu stratešku i marketinšku poziciju na tržištu. Iva Belé Success Concept se bavi temama preuzimanja odgovornosti, postavljanjem ciljeva, leadership kvalitetama, načelima uspjeha i ostalima, uz primjere iz prakse. Iva Belé je prvi europski i hrvatski Certificirani Trener.

18. travanj 2024 04:55