Aktualno
StoryEditor

Jedan od glavnih IBM-ovih inovatora očekuje vas na 4. industrijskoj revoluciji

18. Travanj 2019.

Započnite četvrtu industrijsku revoluciju s nama, na trećem izdanju Liderove istoimene konferencije koja će okupiti ključne igrače u zagrebačkom Branimir Centru 17. svibnja. Naši će vam govornici iz prve ruke pokazati kako se ne treba bojati tehnologije, digitalne transformacije, inovacija u digitaliziranom okruženju, te kako pravilno koristiti nove tvorenice koje samo mogu potpomoći rastu gospodarstva - umjetnu inteligenciju i ‘cloud computing‘.

Jedan od najzanimljivijih govornika na konferenciji će zasigurno biti Namik Hrle, glavni tehnološki direktor i predsjednik IBM Data and AI Technical Team te IBM Fellow, koji će govoriti o alatima za digitalnu transformaciju - o umjetnoj inteligenciji i već spomenutom ‘cloud computingu‘. IBM Fellow titulu nosi vrlo mali broj pojedinaca, koji su pokazali najvišu razinu tehničkog vodstva, inovacija, utjecaja na poslovanje te izgradnje talenata. On je jedan od glavnih IBM-ovih izumitelja, član IBM Academy te Vijeća tehničkih stručnjaka IBM-a. Nositelj je i brojnih patenata, priznanja i korporativnih nagrada.

https://www.youtube.com/watch?v=eQpvnLKrsb4

Osim njega, na Liderovoj konferenciji može se čuti i Melanie Seier Larsen, partnerica i direktorica u Boston Consulting Group, koja će govoriti o radnoj snazi u budućnosti, o tome kako će na ljude i njihova radna mjesta utjecati ta revolucija.

Uvaženi gost bit će i Darko Horvat, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta te Mario Antonić državni tajnik iz istog ministarstva, Maja Bakran-Marčić, zamjenica glavnog ravnatelja Uprave za promet pri Europskoj komisiji, Bojan Jerbić s Fakulteta strojarstva i brodogradnje, Marin Bek iz Ascalie, Ivan Maglić iz tvrtke Calisto/Gartner, Josip Lozančić, član Uprave za Adria regiju u British American Tobacco, Sergio Galošić, predsjednik Uprave Klimaopreme, Relja Marković zadužen za digitalne transformacije u Addiko bank te Ernest Vlačić, direktor Novamina Centar inovativnih tehnologija.

Ne propustite priliku za sudjelovanje na ovoj revolucionarnoj konferenciji! Ako još niste, prijavite se na vrijeme i osigurajte svoje mjesto u 4. industrijskoj revoluciji.

21. travanj 2024 15:51