15. travanj 2019.

Jeste li spremni za grand finale Čokoboja?

Dva čokoladna titana Rum pločica i Kandi s lješnjakom kao vaši favoriti upisali su se u povijesni Liderov Čokoboj - finalni čokoladni okršaj koji će početi u utorak, a moći ćete glasati do četvrtka.

Za one koji padaju s Marsa i ne znaju o čemu pričamo, evo mali apdejt. Naša redakcijska rasprava čime se najbolje zasladiti kad rokovi stisnu, a ponestane inspiracije, dobila je zahvaljujući vašim glasovima novu dimenziju. Liderova redakcija svoje je omiljene čokoladice domaćih proizvođača stavila pred čitatelje kako bi izabrali svoje favorite.

Rum pločice iza sebe su u četvrtfinalnim čokobojima ostavile snažne protivnike poput Bananka i Kanditovih Pralina, dok je Kandi s lješnjakom nadigrao Mikado s rižom i Životinjsko carstvo. U četvrtfinalu smo imali i redakcijske miljenike Bajaderu te Bracu i Seku, ali protivnici nisu dopustili da se bavimo njihovim finim kakaom i šećerom u finalu. Sve četvrtfinalne čokoboje pogledajte ovdje.

Polufinale je izgledalo ovako:

Prvo je Rum pločica pokazala zube Pralinama.

A potom je Životinjsko carstvo izvuklo deblji kraj u Čokoboju u kojem mu je protivnik bila čokolada Kandi s lješnjakom.

Hoće li svemoćne Rum pločice koje su osvojile najviše vaših glasova nastaviti pobjednički niz i izgurati hrkavu Kandi čokoladu s lješnjakom, saznat ćemo već ovoga tjedna. U utorak kreće grand finale Čokoboja.

Ne propustite glasati za svog favorita!