Aktualno
StoryEditor

Kako istok Hrvatske učiniti privlačnijim za investitore? Saznajte na Lider investu u Vukovaru

28. Lipanj 2019.

Investicijski forum Istočne Hrvatske okupit će eminentna imena vukovarsko-srijemskog biznisa. Na okruglom stopu, na kojemu će se razgovarati o stvaranju pozitivnog investicijskog okružja i financiranje ulaganja u istočnoj Hrvatskoj, govorit će i Mohamed Radwan Joukhadar, vlasnik Medical Intertradea.

Taj samozatajan i vrlo uspješan poduzetnik će s okupljenim auditorijem podijeliti svoja poslovna iskustva, ali i svoje viđenje načina kako istok Hrvatske učiniti još boljim i privlačnijim za investitore. S njim će na panelu sudjelovati i svoja iskustva podijeliti i predsjednica Uprave Borova Gordana Odor te Ante Grubišić iz najveće kompanije istoka Hrvatske ENNA grupe.

Na panelu će sudjelovati i Zrinka Čobanković, pročelnica upravnog odjela za gospodarstvo i regionalni razvoj Vukovarsko-srijemske županije, Slavko Krajcar, profesor na Fakultetu elektrotehnike i računarstva i član stručnog žirija Lider investa te Boris Čagalj iz HBOR-a.

Pored okruglog stola, okupljeni će uzvanici imati prilike čuti i predavanje Tomislava Radoša, potpredsjednika Hrvatske gospodarske komore za industriju i energetiku koji će govoriti o inovativnom gospodarstvu koje je temelj razvoja Hrvatske.

Božica Lapić iz Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta govorit će o investicijama u Hrvatskoj, dok će profesor Mladen Vedriš predstaviti projekt Lider investa.

Iskoristite priliku i PRIJAVITE SE na Liderov investicijski forum.

Više o projektu Lider invest možete saznati OVDJE.

 

 

16. travanj 2024 09:34