Aktualno
StoryEditor

Kako (se) prodati u 5 minuta? Pridružite se Sofis radionici!

19. Veljača 2018.

Što god da prodajete, bilo proizvod ili uslugu, sigurno ste se do sada uglavnom oslanjali na metode pokušaja i pogrešaka te tako ipak najbolje naučili. Današnji kupac zahtjevniji je nego ikada, a prodajne tehnike su se uvelike promijenile unazad samo nekoliko godina. Jeste li u toku, što je to što možete brže i bolje? Ovoj radionici je cilj razmjena iskustava i odličnih ideja u prodaji – pridružite se Sofis radionici!

Zašto ovu radionicu ne smijete propustiti?

Nakon što razmijenimo iskustva i razne prodajne trikove kojima smo se do sada manje ili više uspješno služili, proučit ćemo detaljnije kako kupac razmišlja. Što se događa u njegovoj glavi dok razgovara s nama ili se interesira za kupnju našeg proizvoda ili usluge.

Kada napravimo dobru analizu kupčevog ponašanja i razmišljanja, onda ćemo i razviti strategiju kako mu pristupiti s ciljem što boljeg rezultata. Mnoge stvari radimo potpuno nesvjesno i automatski, a štete nam. Osvijestit ćemo ih i vrlo brzo postati uspješniji.

Kome je namijenjena?

Svima koji rade u prodaji direktno s kupcima ili klijentima, bilo da se radi o klasičnim kupcima ili tvrtkama. Svakako je dobro da se priključe svi oni koji žele pratiti trendove u prodaji, oni koji žele biti korak ispred ostalih prodavača. I svakako korak ispred kupca.

Prije nego odlučite doći, evo jedan poklon za Vas.

Ovo je Vaš ‘Selling Toolbox‘. Sigurno ćete se složiti da što više alata imate, lakše je odraditi svaki posao, pa tako i vrlo zahtjevne poslove poput prodaje!

Ovaj alat zovemo: MANJE - VIŠE - NOVO

Pratite ove korake za uspješno implementiranje ovog alata u vaš ‘Selling Toolbox‘:

1. Zapišite neuspjelu prodajnu situaciju iz vlastitog iskustva

2. Ispod toga zapišite odgovore na slijedeća pitanja:

Što MANJE moram raditi, a da bi idući put uspješno zaključio/la prodaju? (npr manje pričati, manje nuditi, manje prekidati, manje se svađati...)

Što VIŠE moram raditi, a da bi idući put uspješno zaključio/la prodaju? (više postavljati pitanja, više gledati sugovornika, naučiti više o proizvodu..)

Što NOVO moram raditi, a da bi idući put uspješno zaključio/la prodaju? (Novi način prezentiranja, novo okruženje, novi način komunikacije...)

Što ćemo još naučiti na radionici?

– kako kupac razmišlja

– verbalna i neverbalna komunikacija

– kako kupčevim riječima prezentirati proizvod

– kako argumentirati i opravdati svoj proizvod ili uslugu

– komunikacijski stilovi

– kako ostati smiren u slučaju provokacija

– kako zaključiti prodaju

Vrijeme i mjesto održavanja radionice

KADA: 22. veljače 2018.

GDJE: Nova Galerija, Zagrebačka avenija 104, Zagreb

KOTIZACIJA: 980,00 kn

Napomena: Broj osoba je ograničen zbog interaktivnog rada pa na vrijeme osigurajte mjesto na radionici.

Prijaviti se možete putem linka Sofis savjetovanje.

25. travanj 2024 08:51