Aktualno
StoryEditor

Kako tvrtke mogu osnažiti i unaprijediti svoje inovacijske sustave? Dan Toma zna odgovore!

10. Veljača 2017.

Nakon nedavnog druženja s hrvatskom publikom tijekom kojeg je pričao o mogućnostima zapošljavanja u lean startupu, Dan Toma se vraća u Zagreb kako bi predstavio svoju novu knjigu "The Corporate Startup".

Uz zanimljivo predavanje Dan će sudjelovati na okruglom stolu na temu Corporate Startupa s Andrejom Budin iz Ericsson Nikole Tesle i Antom Magzanom, suosnivačem HUB-a 385.

Dan Toma dolazi iz poduzetničkog svijeta gdje je radio s mnogim tehnološkim startupima diljem svijeta te je vođa inovacijskih zajednica u Europi. Knjiga koju će predstaviti nastala je u suradnji s Tendayijem Vikijem, a obogaćena je dizajnom Esther Gons.

Kroz svoje radno vrijeme provedeno s tvrtkama kao što su Deutsche Telekom, Bosch, Jaguar Land Rover i Allianz, Dan crpi iskustvo i primjere koje predstavlja u ovoj knjizi, a navedeno znanje je predstavio i kroz različite kolegije na mnogim svjetskim sveučilištima s kojima je surađivao.

https://www.youtube.com/watch?v=1N89kD2rJ0M

Osim spomenutih tvrtki, Dan je pridonio i radu vladinih tijela u Aziji i Europi.

Imajući odlike svojevrsnog vodiča s uputama, knjiga "The Corporate Startup" potiče tvrtke da transformiraju svoje organizacijske sustave u inovacijske ekosustave.

Prezentacija je zakazana 13. ovog mjeseca, u prostorijama HUB385 s početkom u 18:00 h. "Upad", uz prethodnu najavu dolaska, je besplatan.

26. travanj 2024 00:46