14. siječanj 2019.

Kanadski vlasnici postavili nadzorni odbor tvrtke IN2 na čelu s Mikeom Byrneom

IN2 d.o.o. iz Zagreba, proizvođač softvera i pružatelj informatičkih usluga, tvrtka koju je Ante Mandić prije godinu dana prodao kanadskoj grupaciji CONSTELLATION Inc. sad je dobila i dvočlani nadzorni odbor.

Predsjednik novog NO-a je Mike Byrne iz SAD-a, glavni direktor tvrtke AQUILA SOFTWARE, u sklopu koje sad posluje IN2. Byrne ima bogato iskustvo u industriji računalnog softvera – u poslovnom softveru, strateškom planiranju, poslovnom razvoju, strategiji i strateškim partnerstvima. Diplomirao je trgovinu na Sveučilištu McMaster.

Član NO-a je Kanađanin John Billowits, glavni direktor VELA OPERATING GROUPA, tvrtke koja je vlasnik AQUILA SOFTWAREA i članica CONSTELLATION SOFTWAREA. U grupaciju je došao 2003. s iskustvom iz tvrki Bain & Company, Dell Computers i PwC. Ovlašteni je profesionalni računovođa, s MBA diplomom s London Business School.

Podsjetimo, kanadska grupacija ovog je ljeta na čelo IN2 postavila Katarinu Šiber, koja je i dotad bila članica uprave, a u upravu je dovela Snježanu Stanković, financijašicu s iskustvom iz revizorske tvrtke i IT-a. IN2 grupa sa 650 zaposlenika iz 12 regionalnih tvrtki pridružila se kompaniji koja u 200 tvrtki na pet kontinenata zapošljava oko 13.000 ljudi.