Aktualno
StoryEditor

Kempinski Adriatic u Umagu otvorio ‘najluksuzniju plažu u Istri‘

15. Lipanj 2018.

Hotel Kempinski Adriatic u Umagu dobio je najluksuzniju plažu u Istri, ustvrdio je direktor hotela Dalibor Škvorc na jučerašnjem svečanom otvaranju te investicije vrijedne 500 tisuća eura na kojem je posebna gošća večeri bila Nina Badrić. Prijašnja šljunčana plaža betonirana je, proširen je i obnovljen Beach bar te dodan sasvim novi element, VIP terasa s baldahinima na prostoru iznad bara.

>>> MK Grupa preuzima istarski Skiper Resort

Ovo je prva veća investicija novog vlasnika, MK Grupe srpskog biznismena Miodraga Kostića, koji je Kempinski u obližnjem Portorožu i ovaj u Umagu preuzeo prošle godine.

Prema riječima direktora prodaje i marketinga Tomislava Hrale, namjera je uskoro i osvježiti praktički jedini veliki golf teren od 18 rupa na obali, premda nije otkrio detalje. Upitan da  komentira glasine kako je MK Grupa zainteresirana za još dva hotela u Hrvatskoj, direktor grupacije hotela u MK Grupi Nikola Avram, nije potvrdio tu informaciju, ali je rekao da su u Grupi uvijek otvoreni za nove investicije, ali da konkretan plan u ovom trenutku ne postoji.

>>> Foto: Hrvatska među sedam najsenzacionalnijih obala - CN Traveller

Kempinski u Istri je otvoren 2009., ima 165 soba, 19 suitova i 2 predsjednička apartmana, a trenutačno je preko 70 posto pun.

18. travanj 2024 23:12