15. travanj 2019.

KLM otvara novi let za Guanacaste, putovanja 4 puta tjedno preko Amsterdama

KLM širi svoju mrežu otvaranjem novog leta za regiju Guanacaste i glavni grad Liberiju u Kostariki. Ukoliko se odlučite za poslovno ili privatno putovanje moći ćete letjeti jednim od 4 leta tjedno preko Amsterdama. Početak sezone letova za Guanacaste početi će 29.10.2019. utorkom, petkom, subotom i nedjeljom letovima iz Amsterdama-Schiphola, San Joséa i Guanacaste-Liberije.

Za letove vam je na raspolaganju Boing 787-9 Dreamliner, s ukupno 30 mjesta u poslovnoj klasi, 45 mjesta u economy comfort klasi i 219 mjesta u ekonomskoj klasi.

KL0717/KL0719 iz Amsterdama-Schiphola kreće u 11:35 sati, a dolazak u San José (Kostarika) predviđen je u 17:15 po lokalnom vremenu. Iz San Josea izravno letite prema Liberiji u 19:15, a dolazak u Liberiju očekuje se u 20:10.

Nakon 65 minuta na zemlji, zrakoplov nastavlja povratni let u 21:15 sati izravno u Amsterdam- Schiphol. Dolazak u Amsterdam-Schiphol se očekuje u 13:20 po lokalnom vremenu sljedećeg dana. S obzirom da je moguće letjeti u San José i otići iz Liberije s istom avionskom kartom, ovo je idealna kombinacija za sve putnike koji žele otkriti prekrasnu prirodu Kostarike. Isto tako, putnici iz Kostarike mogu započeti i završiti svoje putovanje u San Joseu ili Guanacaste Liberiji u oba smjera s istom zrakoplovnom kartom.

- Guanacaste je druga po veličini regija Kostarike. Regija je poznata po svojoj prekrasnoj prirodi, što je čini jedinstvenim odredištem za odmor u kombinaciji sa San Joséom. Sve to čini Guanacaste Liberia zanimljivim odredištem i novim odredištem u mreži KLM-a - Pieter Elbers, CEO KLM-a.

Guanacaste je regija na sjeverozapadu Kostarike, graniči s Tihim oceanom i nalazi se na oko 150 milja od glavnog grada San José. Regija je poznata po svojoj prekrasnoj obali, s mirnim uvalama, netaknutim plažama i malim otocima koji se nalaze na obali. Klima u Guanacasteu jedinstvena je u Kostariki, budući da regija od studenog do travnja ima malo ili nimalo kiše, što ju čini popularnim odredištem za odmor. Također, u pogledu prirode, regija ima mnogo toga za ponuditi, od džungle oko vulkana u unutrašnjosti koja čini zelenu oazu za planinare i ljubitelje flore i faune do glavnog grada Liberije koja ima 60.000 stanovnika. Moderna međunarodna zračna luka Guanacaste Liberia udaljena je manje od 15 milja od najbliže plaže.

Više informacija možete potražiti na www.klm.hr.