Aktualno
StoryEditor

KLM predstavlja posebne pogodnosti za putovanja s djecom

25. Svibanj 2018.

Kako biste ugodno putovali s djecom na odabrana odredišta KLM se pobrinuo da im bude zabavno, ali i da omogući roditeljima sve potrebno za njihove mališane. Više od 20-ak filmova za djecu, predstavljanje raznih destinacija sa zaštitnom maskotom Blueyem za djecu, posebni obroci prilagođeni djeci (besplatni za djecu do 2 godine starosti), više mjesta za dječje torbe koje se ne naplaćuju dodatno, sjedalice za bebe i veću djecu, ovisno o uzrastu, dio su KLM-ove ponude.

Ukoliko vaše dijete ima između 5 i 14 godina te putuje bez pratnje odraslih, možete zatražiti posebnu uslugu osoblja KLM-a. Na svim letovima možete koristiti tablete i dječje igre, a na interkontinentalnim letovima djeca na raspolaganju imaju nekoliko setova za igru sa motivima Blueya(mozgalice, crtančice, olovke itd,).

>>>Zagreb i Atena tijekom sezone izravno povezani zračnom linijom

Za zabavu vaše djece na raspolaganju vam je i poseban časopis za djecu iFly Magazine s izborom za djecu, a svako dijete ćemo iznenaditi i posebnim poklončićem u zrakoplovu.Više o posebnim pogodnostima za roditelje i djecu koje nudi KLM možete vidjeti na stranicama KLM-a.

Neki od prijedloga zabavnih parkova u Europi

Svijet čarobnjaštva uz Harry Pottera - Edinbourgh

Dječje knjige koje su oduševile i djecu i odrasle zahvaljujući maštovitoj spisateljici J.K. Rowling. Filmske lokacije možete pronaći po cijelom Ujedinjenom Kraljevstvu. Ono što mi preporučamo su lokacije u Edinbourghu, ali i u Škotskoj i Engleskoj.

Majka svih zabavnih parkova - Tivoli, Danska

Majka svih zabavnih parkova se nalazi u Tivoliju u Danskoj. Jedan od najstarijih zabavnih parkova svoja vrata otvorio je1843.g. i preko 150 godina zabavlja odrasle i djecu. Park se nalazi u Kopenhagenu. Čak je i Walt Disney dolazio u ovaj park tražeći inspiraciju između zmajskih brodova, padajućih tornjeva, adrenalinske vožnje, vlakova smrti i ostalih uzbudljivih atrakcija.

Mjesto gdje bajke postaju stvarnost - Efteling park

Ogledalce, ogledalce moje, najljepši zabavni park na svijetu tko je? Efteling park u Nizozemskoj otvoren je prije 70ak godina. Park je ustvari šuma prepuna likova izbajki. No, Snjeguljica se jako dobro snalazi na vrtuljcima smrti, lebdećem brodu ili razgovarajući sa čudnim bićima iz bajki.Trnoružica i dalje spava dok ju princ je probudi poljupcem, a Ivica i Marica i dan danas bježe od zle vještice.

Putevima Vikinga

Za malo stariju djecu, očaranu neumornim snažnim ratnicima, svakako je najbolji izbor krenuti putevima Vikinga i posjetiti vikinške zajednice koje datiraju iz 9.st. i nalaze se na četiri lokacije u Danskoj, Norveškoj i Švedskoj. Osjetite čari vikinških vremena koje su ovjekovječene u brojnim tv serijama i filmovima.

>>>KLM proširuje svoju ponudu na nove destinacije: Split i Amsterdam spojeni izravnom avionskom linijom

Letovi KLM-a do odabranih destinacija

London, Oslo, Kopenhagen – letovi preko Amsterdama.

Direktni letovi

  • Zagreb - Amsterdam
  • Split - Amsterdam

Više informacija na KLM.

20. travanj 2024 11:03