Aktualno
StoryEditor

Kognosko dovodi Valentina Usenkova i njegovih ‘najdužih 40 centimetara na svijetu‘

10. Svibanj 2017.

Najbolji ruski konzultant za kontroling, Valentin Usenkov, u Zagrebu će 12.-13.06. 2017. godine održati svoj najpopularniji seminar ‘Najdužih 40 centimetara na svijetu‘. Seminar je do sada slušalo nekoliko stotina vlasnika poduzeća, vrhunskih menadžera, kontrolera i financijaša iz Moskve, Kaliningrada, St. Peterburga, Beča i Rima.

Teme seminara

Postoji li „formula bogatstva“ ?, Što je jače – „intuicija“ vlasnika ili financijska savjest?, Kako sa samo jednim pokazateljem držati pod kontrolom 5 najvažnijih aspekata poslovanja?, Kako samo jedan dan kašnjenja prazni džepove poduzeća? Ove i druge teme bit će razmotrene s metodološkog i praktičnog stajališta.

Svaki sudionik dobiva niz kontrolerskih alata spremnih za direktnu implementaciju koji donose značajne i mjerljive financijske učinke poduzeću za najviše 2 mjeseca.   

Valent Usenkov konzultant je renomiranih ruskih kompanija i već godinama razvija svoju konzultantsku kuću USENKOV.PRO, trener je Controller Akademie (Munchen) za Rusiju. Njegov konzultantski rad usmjeren je na vlasnike i kontrolere, kako malih, tako i srednjih i velikih kompanija koje u svom poslovanju prelaze ključne faze životnog ciklusa uz pomoć kontrolinga.

Rezervirajte datume 12.-13.06.2017. godine i osigurajte svoje mjesto na još jednom jedinstvenom događaju u organizaciji poduzeća Kontroling Kognosko. Seminar će se održati na engleskom jeziku. Više detalja pročitajte na http://www.kognosko.hr ili ovdje.

24. travanj 2024 08:00