Aktualno
StoryEditor

Končar na skupu u Africi predstavlja svoje proizvode

12. Rujan 2018.

Predstavnici Končara sudjeluju na konferenciji Future Energy East Africa, najvažnijem okupljanju energetskog sektora Istočne Afrike, koje je danas započelo u Nairobiju u Keniji, izvijestio je Končar u srijedu.

Skup kojemu je Končar jedan od sponzora, okupio je oko tisuću sudionika iz tridesetak zemalja, a na svom izložbenom prostoru Končar predstavlja proizvode i reference za energetski sektor. Tijekom dvodnevnog rada skupa, predstavnici Končara sudjelovat će u panel raspravi, okruglom stolu i u programu tehničkih prezentacija, što je dosad najaktivnije Končarovo sudjelovanje.

>>>Energetika: Privatnici očarani snagom vode

Končar je zadnjih godina aktivan na tržištu Istočne Afrike: revitalizirane su hidroelektrane Mulungushi i Lunsemfwa u Zambiji, hidroelektrana Kidatu u Tanzaniji, a završena je revitalizacija prve jedinice hidroelektrane Kamburu u Keniji.

Kad je riječ o pojedinačnoj elektroenergetskoj opremi, tijekom proteklog desetljeća isporučeni su transformatori vrijednosti oko 12 milijuna eura, a nedavno je isporučen i prvi sustav monitoringa transformatora za transformatorsku stanicu Suswa u Keniji, kaže se u priopćenju.


Pratite Lider na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

16. travanj 2024 10:06