Aktualno
StoryEditor

Končar predstavlja svoje tramvaje i vlakove na InnoTrans sajmu u Berlinu

18. Rujan 2018.

Končar predstavlja svoj proizvodni program s područja transporta i transportne tehnologije na najvećem svjetskom sajmu transportne industrije i tehnologije InnoTrans, koji se od 18. do 21. rujna održava u Berlinu, priopćeno je u utorak iz Končara.

>>>Končar na skupu u Africi predstavlja svoje proizvode

Končar na InnoTransu predstavlja vlakove i tramvaje, modernizaciju lokomotiva te komponente i sklopove. Od eksponata za tračnički promet izloženi su uređaj KONTRAC PS800 (poluvodički sklop) te trofazni asinkroni vučni motor, a na panoima i interaktivnim aplikacijama predstavljeni su svi sklopovi i komponente za tračnička vozila, koji su rezultat vlastitog Končarova znanja i razvoja.

Kao vodeći međunarodni događaj tračničke industrije InnoTrans omogućuje prezentiranje proizvoda širokim međunarodnim poslovnim krugovima, a Končar na njemu tradicionalno sudjeluje te je održao niz stručnih prezentacija radi što boljeg upoznavanja svjetske javnosti s rezultatima razvoja i znanja te mogućnostima hrvatske industrije u području transporta, kažu u Končaru.

Podsjećaju da su na prijašnjim sajmovima premijeru imali niskopodni dizelsko-električni motorni vlak, elektromotorni vlak za regionalni promet te niskopodni električni tramvaj.

InnoTrans se održava od 1996. na sajamskom prostoru Messe Berlin i vodeći je međunarodni događaj koji nudi jedinstvenu kombinaciju stručnog sajma, kongresa i izložbe tračničkih vozila te je danas globalno najvažnija platforma za predstavljanje inovacija u željezničkom prometu.

>>>Končar D&ST ostvarili 41,5 milijuna kuna dobiti u 2017.

Ovogodišnji Sajam održava se u 41 hali, na izložbenom prostoru ukupne površine 200 tisuća četvornih metara, a posebna zanimljivost su vanjski izložbeni kolosijeci ukupne dužine 3500 metara. Nastupa više od 3000 izlagača, od čega više od 62 posto iz inozemstva.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

17. travanj 2024 15:50