Aktualno
StoryEditor

Konferencija Bisnode4Excellence: Dobrodošli među izvrsne!

28. Kolovoz 2018.

Naša odgovornost u Bisnodeu je omogućiti pristup kvalitetnim poslovnim informacijama, čime osiguravamo transparentnost tržišta i pružamo podršku poslovnom svijetu, a odgovornost tvrtki je stvaranje izvrsnosti u poslovanju.  Poduzeća koja svojim djelovanjem ističu učinkovitost i profitabilnost, a poslovanje s njima je manje rizično, zbog njihove sposobnosti stvaranja profita, oni su najbolji primjer za sve igrače u hrvatskom gospodarstvu – upravo takva poduzeća ćemo predstaviti na našoj konferenciji Bisnode4Excellence!

Izvrsnost ekipe i trenera

Ove godine spajamo sport i business te imamo pravu poslasticu za sve posjetitelje: glavni gost naše konferencije je nogometni trener Zlatko Dalić!

Dalić, bivši nogometaš i trener iz Livna, danas je vjerojatno najpoznatija osoba u Hrvatskoj, a naš je poseban gost na konferenciji.

Na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. je hrvatsku nogometnu reprezentaciju odveo do srebra, najboljeg rezultata u hrvatskoj nogometnoj povijesti.

>>>Zlatko Dalić postao brand ambasador Podravke

Dođite na konferenciju i poslušajte priču ove nogometne legende!

Izvrsnost u sportu i poslovanju

Kako iz vrhunskog sporta prijeći u poslovni svijet i biti uspješan? Ovu tajnu otkrit će nam Duje Draganja, najuspješniji hrvatski plivač svih vremena.

Osvajač je olimpijskog srebra u Ateni 2004., 2 uzastopna svjetska zlata na 50m slobodno, a ukupno je osvojio 20 medalja sa svjetskih i europskih prvenstava. Obarao je hrvatske rekorde u raznim dobnim skupinama preko 600 puta. Također posjeduje dvije diplome kalifornijskog sveučilišta Berkely.

Duje je nakon plivačke karijere proputovao skoro cijeli svijet a 2017. je u Šibeniku otvorio cafe-bistro Bazza. Kako se snalazi u poslovnom svijetu nakon vrhunske sportske karijere saznajte na konferenciji Bisnode4Excellence.

Prediktivnom analitikom do izvrsnih rezultata!

Bisnode Key speaker na konferenciji bit će Rikard Candell, direktor odjela Analitike u Bisnode grupi sa temom predavanja "Predictive analytics: driving fuel for sales and marketing" dati će odgovore na pitanja kao što su:

  • Zašto bi tvrtke trebale koristiti analitiku i što čini uspješnu strategiju / potencijalne zamke?
  • Što napraviti nakon što znate TKO će kupiti Vaš proizvod?
  • Kako koristiti analitiku za prodaju i marketing na B2B tržištu?

>>>Male i srednje tvrtke: Kako odabrati, zadržati i motivirati kvalitetne zaposlenike

Pridružite nam se na konferenciji 20. rujna i budite u društvu izvrsnih!

Kao i svake godine, i ove organiziramo konferenciju za naše vjerne klijente, te će tako ove godine konferencija Bisnode4Excellence imati odličnu postavu! Pred preko 300 ljudi iz poslovnog svijeta, svoju priču o izvrsnosti će ispričati 4 predstavnika poduzeća certificiranih Certifikator bonitetne izvrsnosti A, AA, AAA i Zlatnim AAA. Poslušajte njihove priče o uspjehu i kako kako motiviraju svoje zaposlenike.

Više informacija i prijave*:

https://www.bisnode.hr/znanja-misli/dogadaji/bisnode-4-excellence/bisnode-4-excellence-2018/

*Konferencija Bisnode4Excellence je isključivo za korisnike proizvoda/usluga poduzeća Bisnode

18. travanj 2024 21:21