Aktualno
StoryEditor

Korporativni eventi na svjetskom nivou s potpisom Zvona catering

12. Lipanj 2019.

Poslovne domjenke i proslave, mnogima omiljeni dio korporativnog svijeta, ova firma radi prema najvišim standardima.

Zvona catering stvara kreativne kulinarske priče kroz korporativne proslave, od kojih je najviše božićnih domjenaka, konferencije, seminare ali i team buidlinge, a sve to kroz više od 1.800 domjenaka i 100.000 posluženih uzvanika godišnje. Jedan od najupečatljivijih je svakako bio team building za goste iz Saudijske Arabije na srednjovjekovnu temu u dvorcu, a sve prema Halal standardu. Od Revelina u Dubrovniku, do Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, stvorit će nezaboravne domjeke s ukusnim specijalitetima.

Zvona catering

Na zahtjeve klijenata spretno uzvraćaju kreativnim jelima u čašicama, bowl foodom i atraktivnim slatkim stolom. Njihova vegetarijanska i veganska predjela te glavna jela oduševit će i ljubitelje mesa, a pripremaju jela i bez glutena te sirove slastice koje su apsolutni hit.

Pripremaju i showcooking s raznim cornerima – carving corner, cheese & wine corner, pasta & rissotto corner, BBQ corner, sushi station, palačinke, waffle i druge slastice. Ovakvom ponudom oduševljavaju uzvanike na poslovnim domjencima te se tako svježe spravljena jela poslužuju gostima na licu mjesta.

Da su talent za gastronomiju pokazuju i njihovi handmade zdravi krekeri, grickalice i kolačići koje klijenti obožavaju, a neke od proizvoda uskoro puštaju i u slobodnu prodaju.

[caption id="attachment_387750" align="aligncenter" width="750"]Zvona catering Handmade krekeri Zvona catering[/caption]

19. travanj 2024 01:26