Aktualno
StoryEditor

Krstičević: Hrvatska vojska radi na izgradnji brenda, vraćanju kontakta s građanima

24. Travanj 2018.

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u utorak je s potpredsjednikom Vlade i ministrom obrane Republike Hrvatske Damirom Krstičevićem razgovarao o suradnji Grada Splita s Ministarstvom obrane i Hrvatskom vojskom, priopćeno je popodne iz Gradske uprave.

>>>G. Marić: Država Splitu ustupa imovinu vrijednu više od pola milijarde kuna

Kako se navodi, ministar Krstičević je rekao kako je sustav domovinske sigurnosti od velike važnosti, a vojska je uvijek u potpori razvoja Splita i kroz Hrvatsku ratnu mornaricu i u iznenadnim situacijama kao što je pomoć u požarima prošle godine.

Dodao je kako Ministarstvo obrane s njim na čelu intenzivno radi na izgradnji brenda ‘Hrvatska vojska‘ i vraćanju kontakta hrvatskog vojnika s građanima.

>>>Ministarstvo obrane traži 300 vojnika i mornara te 15 doktora medicine

Gradonačelnik Krstulović Opara zamolio je ministra Krstičevića za suradnju prilikom obilježavanja Dana hrvatskih branitelja grada Splita 30. svibnja uz prigodni program Hrvatske vojske i Hrvatske ratne mornarice te mu je zahvalio na potpori u svim zajedničkim projektima. Jedna od tema sastanka bilo je i obilježavanje 27. obljetnice osnutka 4. gardijske brigade Hrvatske vojske ‘Pauci‘ u subotu, 28. travnja u Splitu.

20. travanj 2024 13:26