Korona i biznis
24. kolovoz 2018.

Kuščević: Bernardić i čelnici MOST-a pravi demagozi, populisti i agresivni bukači bez sadržaja

Politički tajnik HDZ-a i ministar uprave Lovro Kuščević poručio je u petak da je već postalo tragikomično kako Bernardić i čelnici MOST-a, usklađeno nastavljaju voditi kampanju dezinformiranja javnosti, vjerno prepisujući Todorićeve blogove.

Slično su, ocijenio je, i ranije udruženo nasrtali na uspješni proces spašavanja Agrokora i velikog dijela hrvatskog gospodarstva.

"Iz čistog politikantstva, populizma i nezrelosti zazivali su stečajeve, najavljivali katastrofe i pokušavali izazvati kaos, nimalo ne mareći za moguće posljedice na desetke tisuća radnih mjesta i sudbine hrvatskih obitelji", naglasio je Kuščević i izjavi Hini.

Smatra kako su oni "pravi demagozi, populisti i agresivni bukači bez ikakvog sadržaja".

Ocijenio je i kako se zato danas više i ne govori o SDP-u i MOST-u, nego o ostacima ostataka SDP-a i Mosta, jer, ističe, birači prepoznaju tko vodi odgovornu politiku, a tko se bavi politikanstvom i populizmom.

"Nema nikakvih novih informacija, radi se o iskazima na temelju kojih je DORH odbacio kaznene prijave", istaknuo je HDZ-ov politički tajnik.

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić izjavio je u petak kako premijer Andrej Plenković, ne samo da je sve znao i lagao, već je bio vođa operacije izvlačenja više od 500 milijuna kuna iz Agrokora, a predsjednik Mosta Božo Petrov i Tomislav Panenić rekli su da objavljeni iskazi USKOK-u bivših izvanrednog upravitelja Agrokora Ante Ramljaka i potpredsjednice Vlade Martine Dalić pokazuju kako su lagali javnost i saborski odbor.