Aktualno
StoryEditor

Kutjevo: Josip Ređo postao predsjednik Uprave

29. Rujan 2018.

Nakon što je godinu i pol bio jedini član Uprave Kutjeva, Josip Ređo imenovan je predsjednikom Uprave te tvrtke. A da ne bi bio predsjednik samom sebi, u Upravu je, u svojstvu člana, imenovan i Dino Galić, dosadašnji direktor prodaje vina u Kutjevu.

>>>Mladen Pavić podnio ostavku na funkciju člana uprave Kutjeva

Ređo je povjerenje svog poslodavca, Envera Moralića, očito zaslužio time što je tijekom prošle godine, nakon što je zbog sukoba interesa iz tvrtke morao otići dotadašnji predsjednik Uprave Mladen Pavić, uspio preokrenuti trend u poslovanju te ne samo što je zaustavio višegodišnji pad prihoda već ih je i sedam posto uvećao.


Pratite nas na društvenim mrežama [mks_social icon="facebook" size="48" style="square" url="https://www.facebook.com/lider10media/" target="_blank"][mks_social icon="linkedin" size="48" style="square" url="https://www.linkedin.com/company/lider-press-dd/" target="_blank"][mks_social icon="twitter" size="48" style="square" url="https://twitter.com/lider_press" target="_blank"][mks_social icon="instagram" size="48" style="square" url="https://www.instagram.com/lider.media/" target="_blank"]

 


 

19. travanj 2024 19:37