Korona i biznis
17. svibanj 2019.

Kvasac mijenja naziv u Lesaffre Adriatic

Kvasac d.o.o. više ne postoji, sada se ta tvrtka naziva Lesaffre Adriatic. Kvasac je dio Lesaffre grupe još od 2000. godine i jedan je od najznačajnijih proizvođača i dobavljača pekarskih sirovina u regiji.

„Početkom svibnja 2019. godine Kvasac je postao Lesaffre Adriatic d.o.o. Izmjenom naziva tvrtke unificiramo se u identitetu s našom grupacijom, čime želimo biti direktno prepoznati kao globalni ključni igrač na području pekarstva u Hrvatskoj i Adriatic regiji. “, izjavio je Predsjednik uprave Martin Halusek.

Promjenom imena doći će i do mijenjanja web adrese, koja će sada glasiti www.lesaffre.hr, kao i email adrese za komunikaciju, koja je po novome Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ostali elementi, kao što su adresa društva i porezni broj, ostaju nepromijenjeni.

Novim nazivom tvrtka nastavlja uspješno predstavljati snagu grupacije, ulijevati dodatno povjerenje poslovnim partnerima i jačati suradnju s njima, napisali su u priopćenju iz Lesaffre Adriatica.

Lesaffre grupa zapošljava preko 10.500 djelatnika globalno kroz 80 podružnica i 44 pekarska centra u 50 zemalja svijeta, ostvarujući pritom promet od 2 milijarde eura.