Aktualno
StoryEditor

LC grupacija slavi 25 godina uspjeha

30. Rujan 2017.

LC grupacija ove godine slavi 25. rođendan, a u tih 25. godina uspješnog rada grupacija je ispisala impresivne brojke, a to su 5 lokacija, 130 zaposlenika, 930 korisnika, 80 aplikacija i 21 LC Konferencija Panorama.

Upravo se od 27. do 29. rujna održala LC Konferencija Panorama 2017, koja je tijekom godina postala centralno mjesto informiranja, savjetovanja, učenja i druženja. Na Konferenciji se kroz 3 dana održavanja okupi i do 1200 sudionika.

Prva LC konferencija održala se 1996. godine i brojala 43 sudionika, a nakon toga se svake godine povećavao broj korisnika LC aplikacija, pa samim time i sudionika na konferenciji.

>>>Onog trenutka kad svi otvore podatke, onda će biti i više napretka u monetiziranju tih informacija

Svake godine na LC Konferenciji, korisnici imaju priliku na radionicama postavljati pitanja konzultantima, a na raspolaganju im je i Kutak znanja unutar kojeg konzultanti iz različitih područja daju odgovore kroz praktične primjene.

Ove godine u 3 dana trajanja konferencije korisnici su imali priliku poslušati konzultantsko savjetovanje  - Što nakon ukidanja poreza na nekretnine i aktualnosti u komnulanom i vodnom gospodarstvu, 8. Savjetovanje pročelnika lokalne i područne(regionalne) samouprave, te 13 različitih stručnih radionica.

>>>GDPR: Od iduće godine rigorozne europske obveze u zaštiti osobnih podataka

U posljednjih nekoliko godina tvrtka je značajnije proširila svoje okrive, što kroz broj korisnika i zaposlenika, tako i regionalnom zastupljenošću. Kroz inovativni i razvojni pristup tržištu, tvrtka Libusoft Cicom ulaže u svakodnevni razvoj, kako sustava poslovnih informacija, tako i u razvoj LC zaposlenika, a sve u svrhu zadovoljstva korisnika.

LC priča seže i van granica Hrvatske, a od svojih početaka tvrtka značajno ulaže u praćenje i implementaciju novih tehnologija kako bi se prilagodio potrebama svojih korisnika, novim tehnološkim trendovima, te ubrzao i pojednostavio razvojni proces.

26. travanj 2024 13:41