Aktualno
StoryEditor

lEDC-Bled School of Management organizira ‘Suočavanje s digitalizacijom iz perspektive HR-a‘

04. Listopad 2017.

Tradicionalni međunarodni HR forum u organizaciji lEDC-Bled School of Management održat će se 12. i 13. listopada. Njegova je središnja tema ‘Suočavanje s digitalizacijom iz perspektive ljudskih potencijala‘, a sudionici će saznati kakvi su lideri potrebni za budućnost i koji su izazovi rada i učenja u vremenima koja tek dolaze.

Među govornicima je Reza Moussavian iz Deutche Telekoma, koji je naslovio svoje predavanje „Jedi, digitaliziraj, voli.

- Potrebno je odstupiti od utvrđenih recepata i skupiti hrabrost za nove sastojke. Moramo se pridržavati tehnoloških promjena i reći zbogom ostatku prošlosti. Sa strašću moramo podržati digitalnu transformaciju osoblja i poslovanja, objašnjava Mossavian.

Profesor Drikus Kriek, prodekan za pedagogiju i izvršni direktor doktorskog studija na IEDC-u i Melanie Seier Larsen, viši principal u Boston Consulting Group i IEDC MBA diplomantica bit će među glavnim govornicima. Prof. Kriek održat će predavanje o razvoju vođa za novo doba, a Seier Larsen će govoriti o budućnosti rada i učenja.

Utjecaj digitalnih poslovnih modela na HR funkciju predstavit će Gregor Bierent, direktor austrijske tvrtke New Frontier Group, koja provodi transformaciju klijenata u različitim industrijama u digitalno gospodarstvo u regiji Srednje i Istočne Europe i šire.

HR Forum ove godine obećava okupiti mnoge HR menadžere, obrazovne stručnjake i druge menadžere iz svih dijelova Europe. Digitalizacija danas nije samo riječ, već utječe na mnoge tvrtke i poslovne procese.

Program Foruma omogućit će sudionicima da se upoznaju s takvim temama kao što su razvoj lidera za novu eru i izazovi budućeg rada i učenja, digitalni poslovni modeli, njihov utjecaj na funkciju ljudskih resursa i aktivnu ulogu HR-a u pripremanju tvrtki i zaposlenika za digitalnu revoluciju.

24. travanj 2024 19:59