• Pratite nas na:
11. travanj 2019.

Lički poduzetnici, 17. travnja dođite na Lider invest u Otočac

Više od polovice površine Ličko-senjske županije čine nacionalni parkovi i parkovi prirode. Taj dio Hrvatske nebrušeni je gospodarski dijamant koji čeka svoju pravu priliku. A jedna od najvećih prilika je, pored turizma naravno, proizvodnja. Ulaganje u proizvodnju jedan je od najrizičnijih poduzetničkih poduhvata. I zato tjednik Lider nagrađuje najbolje proizvodne investicije u Hrvatskoj.

Projekt Lider invest prepoznaje i nagrađuje one najbolje poduzetnike i njihove proizvodne investicije, i to već četvrtu godinu zaredom. A da bi prepoznali i izabrali najbolje, Lider organizira investicijske forume diljem zemlje. Tako i ove godine. Ovogodišnji ciklus započeli smo u Koprivnici, a nastavljamo u Otočcu. U srijedu 17. travnja s početkom u 10 sati, imate priliku sudjelovati na Investicijskom forumu koje će se održati u Županijskoj komori u Otočcu.

Ovo nije obična konferencija. Ovo nije samo slušanje predavanja. Ovo je prilika da se poduzetnici upoznaju s predstavnicima Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta koji će govoriti o investicijama u Hrvatskoj. Ovo je prilika čuti o novim e-uslugama Fine. A na okruglome stolu, na temu stvaranja pozitivnog investicijskog okruženja i financiranja ulaganja u Ličko-senjskoj županiji, poduzetnici će sudjelovati u raspravi o novim smjerovima i načinima ulaganja i kako Ličko-senjsku županiju maknut s dna ljestvice.

Puno puta do sada imali smo priliku čuti rečenicu – ‘država mora osigurati, ‘država mora uložiti‘. Dakle, ‘država mora‘. Međutim, na nedavno održanoj Liderovoj konferenciji Greenfield Investicije u Medulinu, donesen je jedan vrlo važan zaključak – Okrenite se sebi! Ne očekuje pomoć ili neka bitno nova rješenja ‘odozgo‘!

Stoga, lički poduzetnici, prijavite se i dođite na Lider invest u Otočac. Pokažite svojom prisutnošću kako se promjene događaju ‘odozdo‘.