Aktualno
StoryEditor

FOTO: Lider dobitnik Superbrands priznanja

08. Lipanj 2018.

Poslovni tjednik Lider u četvrtak je među ostalima primio prestižnu nagradu Superbrands Hrvatska jučer za 2017. i 2018. godinu. Izbor Superbrandova održava se jednom godišnje i brendove ocjenjuju potrošači i stručno vijeće prema četiri najvažnija kriterija, a to su razlika, kvaliteta, pouzdanost i emocijalni naboj. Predstavljeno je i sedmo izdanje Superbrands knjige.

- Drago nam je vidjeti da brendovi ulažu u svoj razvoj, grade svoju jedinstvenost i prepoznatljivost te da nama svake godine u našu organizaciju pristupa sve više brendova diljem svijeta. Vaš trud u razvoj vaših brendova prepoznala je struka i nagradila Superbrands statusom, izjavila je Manuela Tunjić, voditeljica prodaje Dhar media.

Najbolji hrvatski brendovi

Vodeći brendovi u Hrvatskoj preuzeli su svoja priznanja i time potvrdili važnost ulaganja u brend kao i prednosti koje u komunikaciji s tržištem nosi Superbrands znak. Svi brendovi i partneri projekta predstavljeni su u sedmom izdanju Superbrands knjige: 24 sata, Ansambl Lado, Antena Zagreb, Cinestar Hrvatska, Crodux, Dietpharm, Domprojekt, Edward Bernays, HiPP Hrvatska, Index.hr, Končar, Lider, Narodni radio, Oglasnik, Plodine, Polleo Sport, Visoka poslovna škola Zagreb, Print Studio, Pula filmski festival, Rovinj, Rowenta, Specijalna bolnica Sveta Katarina, Svijet knjige, Večernji list, Zagreb Plakat, Žena.hr, Yammat FM.

- Superbrends organizacija bilda imidž struke i odlučili smo ove godine to primjeniti na Hrvatsku te stavili naglasak na Superbrands knjigu, u kojoj se nalazi preko dvadeset tisuća brendova u svijetu i možemo ju nazvati Brand biblijom, rekla jeLea Brezar, CEO Dhar medie i Superbrands Hrvatska i Slovenija.

>>>Istraživanje o najdražim brendovima: Alkoholne i bezalkoholne sklonosti Hrvata

- Ljudi me pitaju kako se postaje brend, a najbolji odgovor nalazi se u Superbrands knjizi gdje mogu vidjeti priče onih najboljih, kazao je Zoran Sazdovski, direktor Superbrands Adriatica.

Superbrands organizacija djeluje u 88 zemalja svijeta te je tijekom 20 godina rada ostvarila suradnju s 20 000 brendova te je izdala 430 brending biblija.

24. travanj 2024 06:32