Aktualno
StoryEditor

Lider svojim čitateljima daruje ulaznicu za Ecommerce Day 2019.

01. Travanj 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=aqqYgfhxjb8

Do najveće regionalne konferencije o online kupovini – Ecommerce Day 2019. ostalo je još gotovo dva tjedna. Već petu godinu zaredom, u organizaciji Shopper‘s Mind Hrvatska 17.4.2019. u Kraš Auditorium organizira se ova jedinstvena konferencija.

Što možete očekivati?

15+ TOP MEĐUNARODNIH PREDAVAČA

Bogat program konferencije s više od 15 vrhunskih predavača s područja web trgovine, marketinških inovacija, novosti oko transformacije sistema plaćanja, razvoja novih poslovnih modela i pristupu na inozemna tržišta. Važnost digitalnih tehnologija, primjeri iz prakse, koji su trendovi, a koji pak izazovi, u kom smjeru ide ecommerce u Hrvatskoj i svijetu + još puno drugih odličnih tema (poput logistike, sustava plaćanja itd.) – sve će se to odvijati na ovoj konferenciji.

Između ostalog održat će se i panel s govornicima iz: Hrvatske pošte, Mastercarda i Campera.

Predavači stižu iz različitih dijelova svijeta tako da će svoja znanja i iskustva prenijeti:

  • ravnatelj The Boston Consulting Group – Jaroslav Snajdr
  • glavni izvršni direktor Heureka Shoppinga, vodeće benchmarking i konzultantske platforme u Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj i Sloveniji – Tomáš Braverman
  • bivši predsjednik Uprave NLB banke i sadašnji direktor u LeanPay – Janko Medja
  • direktor brand marketinga i digitalne trgovine za Camper (prije toga radio za Nike) – Vladimir Stanković
  • direktor RTB House (tvrtka koja je prema Financial Times najbrže rastuća tvrtka u Europi u 2019. godini) – Kaspars Drikis
  • direktor marketinga i potpredsjednik upravnog odbora Intersporta – Bartlomiej Behnke
  • domaći predavači: Tomislav Lažeta (predstavnik DPD-a), Vice Božić (osnivač i direktor digitalne agencije GoAds), Ivan Kovačević (direktor „Digital shopper“ performance marketing huba agencije Bruketa&Žinić&Grey), Ivica Kruhek (direktor tvrtke Marker – najnagrađivanije domaće eCommerce agencije) i brojni drugi

NETWORKING S 300+ ECOMMERCE STRUČNJAKA

Iskoristite mogućnost za networking s više od 300 web trgovaca, predstavnicima ecommerce tvrtki, menadžerima, direktorima, voditeljima marketinga i drugim predstavnicima iz struke koji teže razvoju ecommerce ekosistema.

Saznajte što nas čeka u budućnosti, kako povećati promet za 300%, tajne i trikove ključnih ecommerce aspekata i sve to uz TOP predavače.

LIDER SVOJIM ČITATELJIMA DARUJE JEDNU ULAZNICU ZA ECOMMERCE DAY 2019. DOVOLJNO JE U KOMENTAR UPISATI IME I PREZIME OSOBE KOJA BI ŽELJELA SUDJELOVATI U OVOM PROGRAMU, A ZA SRETNOG DOBITNIKA BESPLATNE ULAZNICE ODREDIT ĆEMO SLUČAJNIM ODABIROM I OBJAVITI NJEGOVO IME NAJKASNIJE DO 12. TRAVNJA

PRVI SAZNAJTE TKO SU NAJBOLJI HRVATSKI WEB TRGOVCI

Konferencija završava svečanom podjelom nagrada Web trgovac za 2019. godinu (WTG 2019). Posjetitelji će prvi saznati tko su, prema izboru kupaca, tehničkim standardima i ocjeni međunarodne stručne komisije koja broji 26 članova, najbolji hrvatski web trgovci. Ove je godine prijavljen rekordan broj natjecatelja koji se natječu za više od 15 prestižnih nagrada.

Više o samom događaju, predavačima, ali i programu možete pogledati na: Ecommerce Day 2019. Najbolja predavanja, govornici koji motiviraju i inspiriraju, velike ideje, iskustva, prakse, networking, najveći performans i dobra hrana razlozi su da dođete na konferenciju Ecommerce Day 2019. u zagrebački Kraš Auditorium 17.4.2019. godine!

19. travanj 2024 01:51