Aktualno
StoryEditor

Liderov Klub obiteljskih tvrtki dobio novog partnera – tvrtku LQ

28. Srpanj 2016.
Piše:
lider.media

Liderov Klub obiteljskih tvrtki dobio je novog partnera – tvrtku LQ koja se bavi dijagnostikom, savjetovanjem i treninzima u području organizacijske kulture i kulture vođenja.

Ova tvrtka, na čelu s Alanom Žapecom, posluje već deset godina, a rade sa šest certificiranih konzultanata koji dolaze iz četiri zemlje.

U godini 2014./2015. alate LQ-a koristilo je 1198 menadžera, dok se broj organizacija s kojima u surađivali popeo na 58.

Liderov klub obiteljskih tvrtki zamišljen je kao dobrovoljna asocijacija koja za cilj ima unapređenje poslovanja firmi u obiteljskom vlasništvu kroz edukaciju, pomoć u rješavanju specifičnih problema te razmjenu znanja i iskustava. Klub obiteljskih tvrtki uz Lider kao glavnog osnivača i tvrtke LQ, podržavaju i partneri Adizes Southeast Europe te Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva (CEPOR).

U sklopu Kluba obiteljskih tvrtki odražava se i šest susreta godišnje – pet radionica i konferencija Budućnost obiteljskih tvrtki koja je ove godine okupila preko 200 sudionika.

Više o klubu doznajte OVDJE

24. travanj 2024 18:12