Aktualno
StoryEditor

Lipanj donosi jedinstven seminar leadershipa za visokoučinkovite timove na IEDC-u

16. Svibanj 2018.

Seminar "Leadership for High Performing Teams" održat će se 21. i 22. lipnja na IEDC Bledskoj školi menadžmenta. Program će voditi profesor Drikus Kriek, prodekan i izvršni direktor doktorskog programa na Bledskoj školi menadžmenta. Tijekom seminara polaznici će aktivno iskušati različite strategije vođenja timova, potrebne svakom lideru ili projekt menadžeru.

- Polaznici seminara naučit će kako se snalaziti u timskom radu, nešto o teoriji samog timskog rada i kako da poboljšaju efikasnost vlastitih timova. Program je zamišljen tako da ga mogu koristiti i individualni polaznici i već formirani timovi koji dođu na IEDC. Individualni polaznici će moći učiti od drugih, sudjelovati u različitim timovima iz različitih industrija kako bi dobili što potpunije iskustvo timskog rada, poručio je Drikus Kriek u najavi.

Program je strukturiran kao dvodnevno iskustvo, a polaznici će provesti trećinu vremena na Bledskom jezeru u olimpijskom čamcu, gdje će iz prve ruke iskusiti kako surađuju kao tim uživajući pritom u prirodnim ljepotama Bledskog jezera.

https://www.youtube.com/watch?v=-A9K8UTXOY0

26. travanj 2024 10:13