Aktualno
StoryEditor

Ljetni Lider trend daruje dvije Nuxe Sun Slasne mirisne vodice

22. Srpanj 2019.

Ljeto je stiglo, kao i vrijeme prvih vikend-putovanja na more te dugoočekivanog godišnjeg odmora. Da bi naša koža u prvim danima na suncu, ali i tokom cijelog ljeta, bila zaštićena i njegovana poput kraljice, Nuxe donosi 5 glamuroznih MUST HAVE proizvoda za plažu te senzualne trenutke nakon povratka s plaže.

#1 Zaštita lica na 1. mjestu

Prvi znakovi fotostarenja vidljivi su upravo na licu, pa svoju rutinu zaštite od sunca započnite prvo s kožom lica – i to prije nego krenete na plažu.

Visoka zaštita kože od prijevremenog starenja i UVA/UVB zračenja, NUXE Sun Slasna krema za zaštitu od sunca za lice SPF 30 ujedno pojačava i produljuje preplanuli ten zahvaljujući prirodnom puderu rogača, vodeni zumbul obilno hidratizira kožu, a egzotični Kau Pe cvijet s Markižanskog otočja štiti od pregrijavanja kože, umiruje ju i smanjuje iritacije.

Cijena, 50 ml: 133 kn

#2 Za tijelo birajte senzualne dodire glamura

Idealan proizvod za tijelo na plaži bi trebao pružati visoku UV zaštitu, sprječavati dehidraciju kože te ju činiti zaista neodoljivom.

Upravo to i više čini kultni proizvod za svaku ženu, NUXE Sun Ulje za zaštitu od sunca i brže tamnjenje SPF 30, koje već od nanošenja predstavlja čisti, luksuzni užitak: svileni dodir koji obavija tijelo i lice u jednom koraku. Visoka UVA/UVB zaštita kože te hranjiva njega uljima suncokreta, makadamije i shea maslaca, vodootporna je te bez alkohola i mineralnih ulja, uz sanjivi miris užitka.

Cijena, 150 ml: 175 kn

#3 Osvježenje poslije plaže 2u1

Nakon boravka na plaži, uvijek oslobodite kožu i kosu svih nečistoća i tvari kose su se na njima nataložile tijekom dana – ostatci UV filtera, pijesak, sol, klor...

NUXE sun Nježni šampon za tijelo i kosu poslije sunčanja svojom kremastom teksturom s ekstraktom vodenog zumbula i egzotičnim Kau Pe cvijetom omekšava i umiruje kožu. U jednom potezu uklanja sve ostatke UV filtera, soli, klora i pijeska iz kože i kose, ostavljajući nježan miris ljetnih nota slatke naranče, tahićanske gardenije i vanilije. Ultra nježna biljna formula bez sulfata i sapuna, ne isušuje kožu, a ujedno je i u potpunosti biorazgradiva.

Cijena, 200 ml: 75 kn

#4 Produljite preplanulost i obnovite kožu nakon sunčanja

Nikad ne zaboravite vratiti koži izgubljenu vlagu, obnoviti je i osvježiti nakon cjelodnevnog boravka na suncu.

Sa cvjetovima vode i sunca te iznimno ugodnom osvježavajućom teksturom, NUXE Sun Osvježavajući losion poslije sunčanja za lice i tijelo obilno hidratizira, obnavlja i uljepšava kožu te produljuje preplanulost za 2 tjedna. Ekstrakt vodenog zumbula jača prirodnu barijeru kože i štiti od dehidracije, Kau Pe cvijet umiruje kožu i smanjuje iritacije, dok ekstrakt riže i ružmarina te biljni prethodnik DNA štite i obnavljaju stanice kože. Pojačana koncentracija pudera rogača produljuje preplanulost kože, a biljni glicerin, ulje suncokreta i kokosa ju obilno hidratiziraju.

Cijena, 200 ml: 131 kn

#5 Završni mirisni dodir prije izlaska

Svoj ritual ljepote nakon povratka s plaže, završite nježnim mirisnim dodirom osvježavajuće ljetne vodice, bez teških parfema.

NUXE Sun Slasna mirisna vodica s formulom koja nije fotosensitivna i može se koristiti i na suncu, te blistavim tonovima slatkih naranči i petitgraina apsolutno je neodoljiva. Meki tonovi kokosa i egzotičnih cvjetova Tiare, okruženi senzualnim notama vanilije i mošusa, bude najljepše emocije ljeta i vode nas u daleke tropske krajeve.

Cijena, 100 ml: 223 kn

Ljetni Lider trend daruje dvoje sretnih dobitnika Nuxe Sun Slasnom mirisnom vodicom od 100 ml.

Nagradno pitanje: Što se nosi ovoga ljeta?

Odgovor se skriva u temi Ljetni modni imperativ u ljetnom Lider trendu koji možete potražiti na svim kioscima iNovina i Tiska.

Svoje odgovor zajedno s kontakt podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona i adresu e-pošte) pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do nedjelje u ponoć.

Dobitnike koje ćemo odrediti metodom slučajnog odabira objavit ćemo u ponedjeljak, 29. srpnja.

Sretno!

Dobitnici prošlotjednog darivanja kojima će na kućnu adresu stići pokloni iz Havaianasa su:

1.       muške japanke – Dalibor Čačić, Mali Lošinj 2.       ženske japanke – Kristina Pavlović, Zagreb 3.       zračni madrac – Katarina Jović, Zagreb

25. travanj 2024 03:25