• Pratite nas na:
15. srpanj 2019.

Ljetni Lider trend daruje fenomenalne Havaianas ženske i muške japanke i zračni madrac

Brend Havaianas potječe iz 1962. kada su Brazilci napravili laganu obuću po uzoru na tradicionalne japanske sandale zori s potplatom od rižinih slamki. Dvije godine kasnije gotovo svaki je brazilski radnik posjedovao par Havaianas sandala, a tvrtka je 1966. registrirala patent - japanke.

Zanimljivo je da je tamošnje Ministarstvo financija 1980. uvrstilo te sandale na popis osnovnih proizvoda koji čine okosnicu života u Brazilu. Veliku slavu u svijetu stekle su tek 1994. kada su se ukazale na televiziji na stopalima zvijezda. Tako su nastali i legendarni reklamni spotovi, ali po svijetu su se proširile 1999. i sada se prodaju u 60 zemalja svijeta.

Kristalići i poseban dizajn u specijalnoj, ručno rađenoj kolekciji lansirali su Havaianas u svijet visoke mode. Prije 15 godina započeli su donacije 7 posto od prodaje posebne kolekcije japanki za ekološke ciljeve. Pod tim brendom razvile su se i espadrile, tenisice te razne sandale, a čitatelji Lider trenda najsretnije ruke na dar će dobiti jedan od tri darova koji je Havaianas pripremio -  jedan par ženskih japanki Havaianas Brasil Logo, jedan par muških japanski Havaianas Hype i zračni madrac u obliku japanke Havaianas Lilo.

Nagradno pitanje glasi:  Gdje ljetuje pjevačica Ivana Kindl?

Odgovor potražite u ljetnom izdanju Lider trenda koji možete potražiti na svim kioscima iNovina i Tiska.

Svoje odgovor zajedno s kontakt podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona i adresu e-pošte) pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do nedjelje u ponoć.

Dobitnike koje ćemo odrediti metodom slučajnog odabira objavit ćemo u ponedjeljak, 22. srpnja.

Sretno!

Dobitnici prošlotjednog darivanja kojima će na kućnu adresu stići poklon paketi zubnih pasta Marvis su:

Zdenka Hodak LJubica Baranašić Tanja Potkornjak