Aktualno
StoryEditor

Ljetni Lider trend daruje pet čitatelja Guinot Sun tretmanom za lice - dobitnici

28. Kolovoz 2017.

Veliki specijal Lider trenda, osim što donosi brojne teme koje će biti užitak čitati za vrijeme odmora, nastavlja s ljetnim darivanjem pa će tako pet sretnih dobitnika uživati u ekskluzivnom Guinot Sun tretmanu lica.

Specijal je dostupan od 4. srpnja na kioscima diljem Hrvatske kao samostalno izdanje po cijeni od 29,90 kuna s poklonima.

Guinot sun tretman koži pruža točno ono što joj treba nakon ljetnog izlaganja suncu, osim što kožu lica, vrata i dekoltea intenzivno hidratizira, održava njezin mladolik izgled i obnavlja ju, tretman produljuje trajanje preplanule puti.

Kako sudjelovati?

Navedite točan naziv teme iz ljetnog Lider trenda unutar koje je objavljena naslovna fotografija ovoga teksta.

Lajkajte Facebook stranicu Lider trenda, a točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do nedjelje, 27. kolovoza do ponoći. Dovoljan je samo jedan mail po osobi. Više mailova s iste e-mail adrese smatrat će se spamom te će se takvi sudionici diskvalificirati. Dobitnici će biti odabrani pomoću programa za slučajni kompjuterski odabir, a njihova imena na Facebook stranici Lidera i Lider trenda te u ovom tekstu bit će objavljena u ponedjeljak, 28. kolovoza.

Uživajte u čitanju ljetnog Lider trenda i ne zaboravite na darivanja koja vas čekaju svakog tjedna do kraja ljeta.

Gdje kupiti ljetni Lider trend pogledajte OVDJE.

Dobitnici: Arabela Novak Đura, Dijana Čačić, Mihaela Medvedović, Emanuel Hladnić i Tamara Franjević

27. travanj 2024 21:46