Aktualno
StoryEditor

Ljetni Lider trend daruje šest čitatelja dmBio paketom - dobitnici

21. Kolovoz 2017.

Veliki specijal Lider trenda, osim što donosi brojne teme koje će biti užitak čitati za vrijeme odmora, nastavlja s ljetnim darivanjem pa će tako šest sretnih dobitnika imati priliku uživati u proizvodima iz dmBio paketa.

Specijal je dostupan od 4. srpnja na kioscima diljem Hrvatske kao samostalno izdanje po cijeni od 29,90 kuna s poklonima.

dmBio - prirodno iz dm-a!

Osluškujući potrebe svojih kupaca koji sve više počinju pokazivati zanimanje za savjesnu prehranu i podrijetlo namirnica, dm u svoj asortiman stavlja prve prehrambene proizvode čiji se sastojci pomno biraju iz ekološkog uzgoja. dm trendu zdravog života ne odolijeva već 25 godina, naprotiv, dm je jedan od preteča u uvođenju bioproizvoda u asortiman.

Pri proizvodnji namirnica iz kontroliranog biološkog uzgoja, prema zadanim uvjetima, nisu korišteni konvencionalni pesticidi ni umjetna gnojiva, a također nisu ni podvrgnute genetskoj manipulaciji.

Sadržaj paketa

dmBio bijela okruglozrnata riža pažljivo je oguljena i nježno brušena, pa i nakon kuhanja zadržava kremastu konzistenciju, a idealna je za pripremu ukusnih deserata ili rižota.

dmBiobulgur je hranjiva pšenica punog zrna koja je očišćena, napola skuhana, sušena i samljevena, a može se koristiti kao prilog, dodatak juhama, salatama, nabujcima ili za punjenje.

dmBio pahuljice od 4 vrste žitarica odlične su za pripremu müslije za doručak, za kekse ili kaše ili za vegetarijanske burgere.

Specijal je dostupan od 4. srpnja na kioscima diljem Hrvatske kao samostalno izdanje po cijeni od 29,90 kuna s poklonima.

dmBio tjestenina Penne sadrže vrijedne komponente zrna durum pšenice iz biološkog uzgoja, cilindričnog su oblika, te osobito pogodne za umake.

dmBio dvopek od pira pogodan je za osobe na posebnom režimu prehrane ili za sve gurmane kao ukusna grickalica u kombinaciji sa slatkim namazom.

Dobre recepte uvijek je poželjno imati pri ruci u kuhinji pa ovaj zdravi poklon paket sadrži i dm kulinarski dnevnik, u kojemu, uz inspirativne citate i zanimljive činjenice o hrani, na jednom mjestu možete zapisati svoje najdraže recepte.

Kako sudjelovati?

Navedite točan naziv teme iz ljetnog Lider trenda unutar koje je objavljena naslovna fotografija ovoga teksta.

Lajkajte Facebook stranicu Lider trenda, a točne odgovore i svoje podatke (ime, prezime i adresa) šaljite na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do nedjelje, 20. kolovoza do ponoći. Dovoljan je samo jedan mail po osobi. Više mailova s iste e-mail adrese smatrat će se spamom te će se takvi sudionici diskvalificirati. Dobitnici će biti odabrani pomoću programa za slučajni kompjuterski odabir, a njihova imena na Facebook stranici Lidera i Lider trenda te u ovom tekstu bit će objavljena u ponedjeljak, 21. kolovoza.

VAŽNO: Dobitnici Lider trend darivanja svoje pakete mogu podići do 1. rujna u Lideru na adresi Savska cesta 41, 10 000 Zagreb.

Uživajte u čitanju ljetnog Lider trenda i ne zaboravite na darivanja koja vas čekaju svakog tjedna do kraja ljeta.

Gdje kupiti ljetni Lider trend pogledajte OVDJE.

Dobitnici: Ljiljana Barišić , Jurica Petričević , Biljana Baranašić, Kristina Pavlović Mirjana Plećaš i Gordana Brezovečki

04. svibanj 2024 20:55