Aktualno
StoryEditor

Ljetni Lider trend daruje tri poklon-paketa popularnih brendova Dove, Vaseline i Signal

06. Kolovoz 2019.

Unilever je jedna od najistaknutijih multinacionalnih kompanija čije proizvode, u rasponu od 400 postojećih brendova, dnevno koriste dvije milijarde potrošača diljem svijeta.

Unileverov portfelj sastoji se od širokog dijapazona prehrambenih artikala, proizvoda za osobnu njegu te bogate palete proizvoda za kućanstvo koji su dio svakog doma.

O razmjerima prepoznatljivosti brendova  i uspjeha kompanije govori i činjenica da 15 najprodavanijih Unileverovih brendova godišnje generiraju prihod od prodaje koji prelazi milijardu dolara. Među njima su svjetski popularne marke kao što su Dove, Signal, Vaseline, Knorr, Rama, Lipton, Bertolli, Hellmann‘s, Axe, Rexona, Cif, Domestos i mnoge druge.

Ljetni Lider trend daruje tri poklon-paketa Unilevera. U jednom se nalaze proizvodi brenda Dove, u drugom proizvodi Signala, a u trećem Vaselina.

Nagradno pitanje: Koji su najveći izvori nadahnuća dizajnerima nakita i satova od plemenitih kovina?

Odgovor potražite u rubrici Nakit u ljetnom Lider trendu koji možete potražiti na svim kioscima iNovina i Tiska.

Svoje odgovor zajedno s kontakt podacima (ime i prezime, adresa, broj telefona i adresu e-pošte) pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do nedjelje u ponoć.

Dobitnike koje ćemo odrediti metodom slučajnog odabira objavit ćemo u ponedjeljak, 12. kolovoza.

Sretno!

Dobitnici prošlotjednog darivanja kojima će na kućnu adresu stići PIP poklon-paketi su:

Marta Čačković, Varaždin Mato Pilić, Zagreb Tamara Malenica, Zagreb

21. travanj 2024 16:05