Aktualno
StoryEditor

Ljetni Lider trend s poklonima čeka vas na kioscima

04. Srpanj 2017.

I ovoga ljeta veliki specijal Lider Trenda donosi brojne teme koje će biti užitak čitati dok se odmarate na nekoj plaži ili naprosto uživate u hladovini. Specijal će od 4. srpnja na kioscima diljem Hrvatske biti dostupan kao samostalno izdanje po cijeni od 29,90 kuna s poklonima – naočalama, Rexona dezodoransom i Signal pastom za zube.

Osim toga, za naše čitatelje pripremamo i velika tjedna darivanja koja ćemo objavljivati na portalu lider.media i Facebook stranicama Lider trenda i Lidera!

Pratite nas i pročitajte što smo pripremili za vas!

U ovom ljetnom broju naslovnicu ‘nosi‘ Antonija Blaće, popularna RTL-ova voditeljica i odnedavno producentica, koja ljeto provodi pripremajući drugu sezonu ‘Života na vagi‘, realityja koji je osvojio gledatelje mukama i pobjedama sudionika u borbi s viškom kilograma.

Još jedna tv zvijezda ‘gostuje‘ u Trendu, na ekranu uvijek ozbiljna HTV-ova novinarka i urednica Zrinka Grancarić otkrila nam je svoju drugu, vedru i sportsku stranu.

Veliki blok tema posvećen je ljetu, moru, godišnjem odmoru. Tu je Ljetni vodič po Jadranu u kojem vam predlažemo gdje da pođete, što da vidite, koji događaj ne propustite, što da čitate, što da pijete… a sve to prema tome što smatrate najboljim odmorom – samo zabavu, potpuno opuštanje, avanturu ili samo čisti užitak.

U modnom prilogu, osim vijesti o najnovijim trendovima sa svjetskih modnih pista, vodimo vas i kroz stil Francuske rivijere 50-tih i 60-tih godina 20. stoljeća, stil koji zapravo nikada nije izašao iz mode, ali ove sezone je baš in – špagerice, kapri hlače, cekeri, mornarske prugice….

U prilogu o njezi otkrivamo da je uz kremu sa zaštitnim faktorom na more dobro ponijeti i kremu ili serum s vitaminom C. Dragocjeno za revitalizaciju kože od previše sunca i soli. A tu su i savjeti o njezi kose i novim make up trendovima.

Roditeljima je namijenjen prilog o slikovnicama, odnosno tema kada i zašto djeci čitati uz naš mali prijedlog najslikovnica.

Saznajte sve o novoj sezoni Twin Peaksa, serije koja je prije gotovo 30 godine‘potresla‘ ekrane. Nastavci koji se upravo vrte na HBO-u treća su sezona snimljena 27 godina nakon prve dvije i dočekani su s velikim uzbuđenjem. Neki su fanovi oduševljeni, neki razočarani. Saznajte zašto.

Otkrivamo i tko je zapravo bila prva kraljica ‘selfieja‘. Nisu to Kardashianke, bila je to nevjerojatna grofica Castiglione, koja je živjela u drugoj polovini 19. stoljeća.

Zašto smo sve ljeniji i ljeniji? Polušavamo otkriti jesu li tome uzrok nove tehnologije ili naprosto činjenica da smo – ljudi.

U gastro bloku vodimo vas na otok Krk gdje se sjajno jede i pije, a čokolade rade u obliku Bašćanske ploče, poznati kuhar Nenad Posavac predlaže vam ljetni jelovnik, a mi predstavljamo još i sedam vrhunskih ulje te najbolji jelovnik za doručak.

Otkrivamo i trend koji se širi Zapadom – ženske kućice. Žene su naime odlučile da poput muškaraca imaju pravo na svoj kutak i krenule uređivati vrtne kućice samo za sebe i svoje prijateljice. Strašno slatko!

Za njega, ali naravno ne samo za njega, reportaža iz Istanbula. Liderov novinar provozao je nekoliko modela Porshea po stazi u Istanbulu.

Malo manje brzo i luksuzno još jedan Liderovac s biciklom je krenuo na more, od Zagreba do Crikvenice i bio nekoliko puta. Otkriva sve o planu puta i kako to najbolje izvesti.

Uz uobičajene rubrike 007, Lista želja, Moj ured, Fucktografija… ovaj put izabrali smo sedam najljepših otoka na svijetu.

Svoj primjerak samostalnog ljetnog Lider trenda potražite na ovim prodajnim mjestima.

19. travanj 2024 07:16