Aktualno
StoryEditor

Lokalizacija SAP-ovih najboljih praksi uskoro dostupna na hrvatskom jeziku

11. Lipanj 2018.

U Zagrebu će se 14. lipnja u prostorima Kina Europa održati konferencija SAP NOW usmjerena prema stvaranju inteligentnih tvrtki temeljenih na SAP-ovim ‘cloud’ tehnologijama kao što su SAP S/4HANA i SAP Hybris Marketing. Dugogodišnji SAP-ov partner i Zlatni sponzor ovogodišnje konferencije, mStart, svojim primjerom pokazuje kako maksimalno iskoristiti potencijal SAP-ovih tehnologija u različitim područjima, od poljoprivrede, maloprodaje, veleprodaje, distribucije i platnog prometa pa sve do uslužnih djelatnosti.

Naime, mStart iza sebe ima više od deset godina iskustva na različitim projektima i nudi cijeli spektar rješenja; od ERP-a, CRM-a i poslovnog izvještavanja do analitike, rješenja za platni promet i infrastrukture.

>>>SAP NOW ZAGREB: Budućnost nogometa je digitalna

Kako bi u spomenutom nizu industrija za koje su razvili ekspertizu, poput poljoprivrede i proizvodnje, pružili najbolja rješenja temeljena ne samo na vlastitom, već iskustvu SAP-a, mStart je za hrvatske tvrtke pripremio lokalizaciju najboljih praksi u implementaciji SAP rješenja.

mStartovo iskustvo i najbolje poslovne prakse ugrađene su u jedan od posljednjih projekata implementacije SAP ERP sustava u tvrtku Delta Agrar iz Beograda. Riječ je o zajedničkom rada SAP-ovih konzultanata iz mStartovih ureda u Hrvatskoj i Beogradu, a primjenom najboljih mStartovih praksi optimizirani su i standardizirani poslovni procesi u tvrtkama Delta Agrar d.o.o., Napredak a.d. i Delta Vet Med.

>>>Neven Rusković: Špica razvija terminal za evidenciju radnog vremena

Krajnji rezultat korištenja najboljih poslovnih praksi je u slučaju ove tri tvrtke doveo do povećanja konkurentske prednosti, smanjenja troškova poslovanja i općenito poboljšanja cjelokupnog poslovanja u segmentima poljoprivrede, stočarstva, voćarstva, agro trgovine, distribucije itd.

Kroz spomenute najbolje prakse te mStart4Hana lokalizaciju na hrvatski jezik i usklađenost s hrvatskim zakonodavstvom, mStartovi domaći klijenti u dodatnoj su prednosti koju mogu otkriti na službenim stranicama mStarta.

19. travanj 2024 05:43