Aktualno
StoryEditor

Lovac na krokodile Steve Irwin dobiva holivudsku zvijezdu

24. Lipanj 2017.

Steve Irwin, poznatiji kao "lovac na krokodile" na televiziji, posthumno će na holivudskoj Stazi slavnih dobiti zvijezdu za doprinos filmu kroz dokumentarne serije o prirodi, posebice divljim životinjama.

-Izvan sebe smo od uzbuđenja što s vama možemo podijeliti vijest koju smo upravo primili, da će tata biti počašćen zvijezdom na Stazi slavnih u Hollywoodu, napisala je u petak na Twitteru njegova kćerka Bindi.

Australac Irwin uvršten je u televizijsku kategoriju za holivudsku zvijezdu za 2018.

-Danas blistamo od ponosa, objavio je na Facebook stranici Australski Zoološki vrt kojeg je utemeljio Steve, a sada ga vodi njegova udovica Tracey Irwin.

-Kroz dokumentarne filmove o divljini, Steve je pitanje očuvanja prirode donio u dnevne sobe ljudi diljem svijeta. Njegov rada nadahnuo je cijelu novu generaciju ratnika prirode i još nas uvijek nadahnjuje  kako bismo ga nastavili i zaštitili i očuvali našu dragocjenu prirodu. Toliko smo ponosni tobom, Steve, dodaje se u priopćenju.

>>>Grizli skinut s liste ugroženih životinja, dopušten i lov zbog trofeja

Zvijezdu na Stazi slavnih za 2018. će, između ostalih, dobiti i reper Snoop Dogg, glumica Gillian Anderson iz serije The X-files, Wonder Woman iz 70-ih Lynda Carter, dobitnica Oscara Jennifer Lawrence.

19. travanj 2024 19:29