Aktualno
StoryEditor

M+ Grupa pri posjetu Zdravka Marića najavila nova zapošljavanja

05. Rujan 2019.

- Danas sam u M+ Grupi imao priliku upoznati kompaniju koja je u samo 12 godina prošla put od osnutka do izlistavanja na Zagrebačkoj burzi. Riječ je o kompaniji koja zapošljava 2.200 ljudi u četiri zemlje, na pet lokacija. Njihova prosječna starost je 32 godine, pri čemu je većina zaposlenika fakultetski obrazovana i sa sjajnim znanjem stranih jezika. Posljednjih godina M+ Grupa bilježi impresivan godišnji rast od preko 140 posto, zbog čega su u nju uložili glavni institucionalni investitori u Hrvatskoj. Sve to otvara niz perspektiva za daljnje širenje, napredak i zapošljavanje, kazao je u četvrtak ministar financija i potpredsjednik Vlade Zdravko Marić prilikom posjeta sjedištu M+ Grupe, na tržištu poznate i pod imenom Meritus ulaganja.

Vodstvo M+ Grupe upoznalo ga je s poslovanjem i timom koji stoji iza uspjeha te kompanije u vlasništvu privatnih i institucionalnih ulagača. Njihove usluge i proizvode informacijske tehnologije, kontaktnih centara i posredovanja pri zapošljavanju koriste najveće telekomunikacijske i financijske tvrtke u regiji, kao i globalni klijenti iz Europe, Sjeverne Amerike i Australije. S godišnjim prihodom većim od 30 milijuna eura, M+ Grupa spada među vodeće regionalne kompanije na području izdvajanja poslovnih procesa i upravljanja odnosa s korisnicima.

[caption id="attachment_394857" align="aligncenter" width="750"] Zdravko Marić u posjetu M+ Grupi, Foto: Ratko Mavar/Lider[/caption]

- Velika nam je čast što smo imali priliku ugostiti potpredsjednika Vlade. Želimo naglasiti da je M+ Grupa mlada tvrtka, a poznato je da i Hrvatska i Europa imaju najvećih problema upravo sa zapošljavanjem mlađih od 29 godina. Upravo je ta mladost naša velika vrijednost te jamstvo razvitka i rasta u budućnosti. Zanimljivost je da u M+ Grupi u Hrvatskoj rade i brojni strani državljani, iz zemalja u kojima imamo i klijente, kao što su Njemačka, Francuska, Ujedinjeno Kraljevstvo i SAD, istaknuo je COO M+ Grupe Tomislav Glavaš, najavivši pritom i otvaranje novih radnih mjesta kojim će se ‘značajno premašiti‘ sadašnji broj od 2200 zaposlenih.

18. travanj 2024 16:08