Aktualno
StoryEditor

‘Mashup‘ horora i serije The Office trebao bi postati cjelovečernji film - fanovi

14. Travanj 2018.

https://www.youtube.com/watch?v=869CIs1HRLI

Među najzabavnije ‘mashup‘ videe koji su ovoga tjedna osvanuli na YouTubeu svakako je spoj hit horora "A Quiet Place" s epizodom kultne humoristične serije "U uredu", piše Huffington Post.

Budući da je John Krasinski, redatelj filma strave koji je u prvom vikendu prikazivanja zaradio 50 milijuna dolara samo u SAD-u, svojedobno glumio i u spomenutom sitcomu, ekipa s YouTube kanala Media Muse odlučila je napraviti "A Dwight Place", svojevrsnu kombinaciju njegovih uspješnica.

>>>Najboljih 10 uradaka iz filmskog svijeta u 2017.

Naime, kako je "A Quiet Place" gotovo nijemi film, iskopali su epizodu "The Officea" zvanu "Trivia" u kojoj se društvo iz ureda pokušava oboriti rekord u šutnji i shvatili da se scene iz horora sjajno poklapaju s onima iz serije.

Njihov mashup video dobio je niz pohvala i oduševljenih reakcija pa neki od fanova smatraju i kako bi ga trebalo pretvoriti u cjelovečernji film.

>>>Bez presedana: Film o čudovištu osvojio Zlatni globus za najboljeg redatelja

Inače, "A Quiet Place" prati tajanstvena čudovišta u potrazi za plijenom, točnije ljudima, a uz Krasinskog glumi i njegova supruga Emily Blunt s kojom je podijelio i redateljsku palicu.

19. travanj 2024 01:59