Aktualno
StoryEditor

Mato Rajić novi je Grizlijev digital i project manager

03. Ožujak 2017.

Mato Rajić novo je pojačanje Grizli komunikacija, zagrebačke agencije koja je proteklog mjeseca obilježila pet godina rada. Grizli se Rajićevim dolaskom osnažuje u području digitalne komunikacije i oglašavanja, kao sve važnijim dijelom cjelovitog 360° pristupa koji obuhvaća sve komunikacijske kanale. Rajić će kao voditelj posebnih projekata i digitalnog odjela klijentima Grizli komunikacija osigurati još učinkovitiju promociju najnovijim digitalnim kanalima te doprinijeti u ojačavanju online prisutnosti njihovih brandova.

Mato Rajić karijeru je započeo kao novinar, a radio je u Slobodnoj Dalmaciji, Dnevniku Republika, Tjedniku Zagreb, Večernjem listu i  T-portalu, nakon čega je preuzeo poziciju glavnog urednika weba 24sata, a potom i product managera. Kao voditelj agencije VLM ovladao je prilagodbom radnog procesa novim tehnologijama te se zatim u Hrvatskoj lutriji profilirao kao vrhunski stručnjak za digitalne komunikacije, online marketing i branding.

"Novi izazov"

„Rad u komunikacijskoj agenciji novi je izazov jer ću imati priliku na drugačiji način primijeniti dosadašnje iskustvo u vođenju digital projekata. Danas brandovi moraju graditi snažnu online strategiju i biti izrazito prilagodljivi učestalim promjenama kako bi ostali relevantni te se radujem kreativnim rješenjima koja ću osmisliti s Grizlijima. Veseli me ideja rada na međusobno vrlo različitim zahtjevnim projektima za klijente iz raznih sektora, jer su noviteti i dinamičnost ono što me najviše motivira u poslu.“ – izjavio je Mato Rajić.

„Nije dovoljno samo pričati o novim trendovima u komunikacijama, već ih treba učinkovito implementirati u usluge agencije i klijentima pružiti najsuvremenija rješenja koja odgovaraju vremenu koje je pred nama. Mato Rajić će svojim kompetencijama i iskustvom sigurno povećati konkurentnost Grizli komunikacija na širokom polju komunikacijskih usluga te ćemo od sada biti još više posvećeni inovativnim kampanjama koje integriraju sve dostupne komunikacijske kanale s posebnim naglaskom na digitalni svijet.“ – izjavio je Tomislav Čehulić, direktor Grizli komunikacija.

O Agenciji

Agencija Grizli komunikacije bavi se tržišnim komuniciranjem s naglaskom na alternativnim i višesmjernim 360° komunikacijama koje uključuju odnose s javnošću, razvijanje ATL i BTL oglašivačkih koncepata, gerilski marketing i komunikaciju na društvenim mrežama. Grizli komunikacije između ostalih surađuju ili su surađivale s renomiranim klijentima iz različitih industrija, među kojima su Wienerberger, Tondach, CROATIA zdravstveno osiguranje, Poliklinika Milojević, Electrolux, podatkovni centar Datacross, Agrivi, Medelior, Mobis electronic, Setcor, Yokohama, Netiks, Bosch, Tokić, A2B express, Deltron i brojni drugi brandovi. Više informacija potražite na www.grizli.hr i Facebook stranici.

18. travanj 2024 02:27